Щоб футболісти ще більше відчули підтримку вболівальників, український музикант, соліст гурту "Був'є" Олександр Положинський написав пісню та присвятив її гравцям та тренерам національної команди. Ця пісня – це лист підтримки від усіх вболівальників збірної, який наповнений духом українського патріотизму і силою віри. Кожне слово цієї пісні - це те, чим живе уболівальник, який йде на стадіон. Його мотив, його єднання з головною командою. Вона має надихнути наших хлопців на нові досягнення та перемоги.

"Ця пісня за змістом вийшла за рамки футболу. Мені здається, вона може стати близькою не тільки тим, хто цікавиться футболом. Про футбол там немає жодного слова. Писалась пісня спеціально для підтримки нашої збірної. Думаю, що ми трохи неправильно ставимося до своїх футболістів. Підтримувати легко, коли команда виграє, їй все вдається, коли в ворота суперника забивається багато голів. У такому випадку, спеціальна пісня і не потрібна, щоб додавати наснаги. Тоді вже просто вирують емоції. А щоб людей згуртувати, об’єднати на підтримку, така пісня необхідна. Гарний символ підтримки, коли ти подаєш людині відкриту долонь і її приймають, даючи у відповідь свою. І результат зустрічі - міцне рукостискання", - сказав Положинський.

Кліп на пісню "Ось Тобі Моя Рука" був відзнятий телеканалами "Футбол 1"/"Футбол 2". Ця мелодія буде супроводжувати всі матчі нашої національної команди.

Нагадаємо, 6 вересня в чеському Брно відбувся матч Ліги націй між збірними Чехії та України.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При неймовірній підтримці українських фанатів, які завітали до Чехії, хлопці Андрія Шевченка показали класний футбол.

На швидкий гол форварда Роми Патрика Шика українці відповіли точним ударом Євгена Коноплянки на 45-й хвилині матчу.

У другій половині зустрічі на полі домінували українці, що в вилилося в ще один гол в доданий тепер уже до другого тайму час. На цей раз м'яч забив Олександр Зінченко!

Як підсумок, 1:2 - виїзна перемога збірної України, яка наступний матч Ліги націй проведе 9 вересня в Україні проти збірної Словаччини.

Як повідомляв портал Знай.ua, рік тому УЄФА на засіданні в Ньоні затвердив формат новоствореного турніру під назвою Ліга Націй.