Відома актриса і модель Памела Андерсон розлучилася з захисником Марселя та збірної Франції Аділем Рамі.

Розставання відбулося через кілька днів після пропозиції вийти заміж, на яке 51-річна Андерсон відповіла відмовою. Заради Памели футболіст залишив цивільну дружину і двох однорічних синів-близнюків.

Андерсон познайомилася з 32-річним футболістом на Каннському кінофестивалі навесні 2017 року. За інформацією ЗМІ, Памела жила разом з Аділем в його будинку в Марселі, звідки вона вже з'їхала.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Збірна Франції стала переможцем чемпіонату світу-2018, обігравши у фінальній зустрічі команду Хорватії (4:2). Рамі був у складі національної команди на мундіалі.

Раніше повідомлялося, що американська актриса, 51-річна Памела Андерсон, готується втретє стати мамою. Про це інформували західні ЗМІ.

Зірка Playboy вже має двох дорослих синів. Старшому Брендону Томасу 21 рік, а молодшому Ділану Джаггеру 20 років. Проте актриса заявила, що хотіла б народити малюка для свого 32-річного нареченого – футболіста збірної Франції Аділя Рамі.

За інформацією видання The Sun, нещодавно Памела остаточно вирішила вдатися до процедури ЕКЗ. І зважитися їй допоміг приклад інших зірок шоу-бізнесу.

Так, Памелу надихнули на те, щоб втретє стати мамою, Джанет Джексон, яка вперше народила в 50 років, а також колишня дружина Сильвестра Сталлоне Бріджит Нільсен, яка стала мамою в п'ятий раз в 54 роки.

Як повідомляв "Знай. ua", легенда Playboy з'явилася на публіці в одному купальнику.