Нападник львівських "Карпат" у молодіжній збірній України Мар'ян Швед забив фантастичний м'яч. 21-річний нападник обіграв захисників суперника і забив гол. Така техніка дуже нагадує одного з найкращих гравців сучасності Ліонеля Мессі.

Гол Шведа допоміг молодіжній збірній України отримати важку перемогу у кваліфікації на Євро. Молодіжна збірна України здобула важку перемогу у рамках відбору на Євро-2019. Наша команда в складному і драматичному матчі перемогла однолітків з Латвії.

"Українці вийшли вперед на 21-й хвилині матчу. Коваленко зі штрафного пробив у "стінку", але Шапаренко був першим на підборі і встиг завдати удару з лінії штрафної, а Попов п'ятою відправив м'яч у сітку воріт.

Подвоїв перевагу України Мар'ян Швед. Півзахисник Карпат в лівому куті штрафного латвійців фінтом залишив позаду двох опонентів, потім на замаху прибрав двох захисників і холоднокровно низом пробив повз голкіпера суперника.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

У середині другого тайму латвійці несподівано зрівняли рахунок. Фьодоровс і Кигурс відзначилися з інтервалом у три хвилини. Однак, Віктор Коваленко майже відразу знову вивів украинців вперед", - розповідає "Футбол24".

Євро-2019 (U-21). Кваліфікація
Україна - Латвія - 3:2
Голи: Попов, 21 Швед, 28 Коваленко, 65 - Фьодоровс, 60, Кигурс, 63

Після цього матчу Україна піднялася на третє місце у своїй відбірковій групі. Відставання від Нідерландів, які йдуть другими, складає всього одне очко. Наступний матч молодіжна збірна зіграє проти Андорри 11 вересня.

Раніше повідомлялося, що гравці збірної України заспівали хіти російської естради. За традицією новачки збірної України виконують пісні перед командою. В цей раз новачками головної збірної стали Андрій Цуриков, Роман Яремчук, Василь Кравець, Олег Данченко та Євген Макаренко, які заспівали перед партнерами по команді. Футболісти вибрали композиції "Біжи" ("Иванушки International") і "Молодший лейтенант" (Ірина Аллегрова).

Нагадаємо, молодіжна збірна України виграла важливий матч.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що провідний захисник залишив збірну України перед матчем зі Словаччиною.

Також портал "Знай.uа" писав, що Положинський створив хіт на підтримку збірної України.