Британський промоутер Едді Хірн, з яким напередодні підписав контракт Олександр Усик, розповів про найближчі плани українця.

"Найближчий бій Усик, ймовірно, проведе в листопаді з Тоні Беллью. Беллью незалежно від результату бою, закінчить кар'єру. Усик після перемоги, ймовірно, перейде в суперважку вагу.

Це його плани, для реалізації яких ми підписали контракт. Усик хоче стати чемпіоном у суперважкій вазі, а поєдинок з Беллью - його остання зупинка перед зміною категорії.

На мій погляд, якщо не буде бою з Беллью, то Усик негайно перейде в супертяжі і точно не буде зустрічатися з Денисом Лебедєвим, чого хоче WBA", - заявив Хірн.

Нагадаємо, що американський боксер Шеннон Бріггс викликав на бій Володимира Кличка.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Кажуть, Пиріг думає про повернення. Він знову буде гребти, а я міг би вийти і подивитися, як він виглядає. Мені сказали, через рік Кличко повернувся до спарингів, рухаючись з різними пирогами. Якщо він хоче зробити камбек, тоді ми теж повернемося. Я їм те, що ти їж. Зима близько.

Час починати копатися у подіях без запрошення. Можеш їсти і пити так, ніби я зав'язав. Я подзвонив Володимиру по телефону, а він намагався змінити свій голос. Я сказав, припини, Чемп, я знаю, це ти. Він сказав, що просто хоче отримати кілька боїв і подивитися, що у нього залишилося. Я сказав, не в мою зміну, Чемп", – написав Бріггс в instagram.

Нагадаємо, 16 жовтня 2010 року Віталій Кличко захистив титул чемпіона світу за версією WBC, перемігши Бріггса за очками.

На даний момент Володимир Кличко регулярно тренується і проводить спаринги, незважаючи на те, що рік тому завершив кар'єру.

Як повідомляв Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.