Дворазовий олімпійський чемпіон з тхеквондо Стівен Лопес був довічно дискваліфікований від участі у змаганнях. В активі спортсмена дві золоті медалі (у 2000-му і 2004-му) та "бронза" на Олімпійських Іграх в Пекіні.

Агентство U. S. Center for SafeSport, що займається питаннями етики і дисципліни в спорті відлучило Лопеса від змагань за зв'язок з неповнолітньою. У ході розслідування було встановлено, що в 2000-му році американець вступив у сексуальні стосунки з 14-річною дівчиною, яка жила по сусідству. При цьому Лопес вів дружбу з її сім'єю.

Стівен Лопес народився 9 листопада 1978 року в США, в Техасі. Тхеквондо почав займатися в п'ять років, беручи приклад зі старшого брата Жана. Незабаром тхеквондо почали займатися і молодший брат – Марк, і сестра – Дайана. Враховуючи те, що все сімейство було цілком залучено в цей вид спорту, батько "спортивного клану" вирішив облаштувати в їх власному гаражі тренувальний зал, де проходили заняття.

Незабаром Стівен Лопес досяг хороших результатів і став брати участь у змаганнях з таеквондо. Не дивно, адже спортсмен був чудово підготовлений (брати тренувалися щодня, перед тим, як йти в школу, в п'ять ранку і після – ввечері після занять). У 1997 році Стівен закінчив школу Kempner з відзнакою. Стівен протягом деякого часу був членом Національної спілки Честі. Спортсмен потрапив в список 50-ти найкрасивіших людей планети.

З 1996 року Стівен Лопес (разом зі своїм братом Жана) перебуває в національній команді США.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відома актриса і модель Памела Андерсон розлучилася з захисником Марселя та збірної Франції Аділем Рамі.

Розставання відбулося через кілька днів після пропозиції вийти заміж, на яке 51-річна Андерсон відповіла відмовою. Заради Памели футболіст залишив цивільну дружину і двох однорічних синів-близнюків.

Андерсон познайомилася з 32-річним футболістом на Каннському кінофестивалі навесні 2017 року. За інформацією ЗМІ, Памела жила разом з Аділем в його будинку в Марселі, звідки вона вже з'їхала.

Збірна Франції стала переможцем чемпіонату світу-2018, обігравши у фінальній зустрічі команду Хорватії (4:2). Рамі був у складі національної команди на мундіалі.

Як повідомляв "Знай. ua", легенда Playboy з'явилася на публіці в одному купальнику.