8 вересня в Лондоні на "Уемблі" в рамках Ліги націй збірна Англії приймала збірну Іспанії. Господарі поля програли матч з рахунком 1:2, а всі м'ячі були забиті в першому таймі.

На гол Маркуса Рашфорд на 11-й хвилині іспанці відповіли точними ударами у виконанні Сауля Ніньєса і Родріго на 13-й і 32-й хвилинах.

Матч завершився з рахунком 1:2 на користь Іспанії.

Всі матчі Ліги націй (8 вересня)

Швейцарія - Ісландія - 6:0

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Англія - ​​Іспанія - 1:2

Північна Ірландія - Боснія і Герцеговина - 1:2

Фінляндія - Угорщина - 1:0

Естонія - Греція - 0:1

Білорусь - Сан-Марино - 5:0

Люксембург - Молдова - 4:0

Нагадаємо, 6 вересня в чеському Брно відбувся матч Ліги націй між збірними Чехії та України.

При неймовірній підтримці українських фанатів, які завітали до Чехії, хлопці Андрія Шевченка показали класний футбол.

На швидкий гол форварда Роми Патрика Шика українці відповіли точним ударом Євгена Коноплянки на 45-й хвилині матчу.

У другій половині зустрічі на полі домінували українці, що в вилилося в ще один гол в доданий тепер уже до другого тайму час. На цей раз м'яч забив Олександр Зінченко!

Як підсумок, 1:2 - виїзна перемога збірної України, яка наступний матч Ліги націй проведе 9 вересня в Україні, у Львові, проти збірної Словаччини.

Як повідомляв портал Знай.ua, рік тому УЄФА на засіданні в Ньоні затвердив формат новоствореного турніру під назвою Ліга Націй.