Маркетологи футбольного клубу Вегас Лайтс, що виступає у другому дивізіоні США, знайшли спосіб, як повернути уболівальників на трибуни. Гра команди, м'яко кажучи, не радує фанатів, так що клуб вирішив платити відвідувачам стадіону.

У перерві матчу між Вегас Лайтс і Лос-Анджелі Гелаксі-2, у небі над стадіоном з'явився вертоліт із якого почали скидати гроші. У загальній складності було скинуто 5 тисяч доларів дрібними купюрами по 2 і 5 доларів.

“Тепер всі скажуть: тільки подивіться на цих божевільних! Але ми цим пишаємося. Насправді, ми дуже серйозно ставимося до результатів і подумали, а що такого ми можемо зробити, щоб віддячити фанатів, які продовжують нас підтримувати”,- сказав власник клубу Бретт Лешбрук.

У півзахисника Манчестер Сіті і збірної Німеччини Лероя Сане народилася дочка, повідомляє Bild.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Дівчина футболіста народила дівчинку 7 вересня. Пара назвала дитину Ріо Стелою.

У зв'язку з пологами 22-річний Сане залишив розташування збірної, попередньо поговоривши з головним тренером команди Йоахімом Льовом.

Як повідомляв портал Знай.ua, рік тому УЄФА на засіданні в Ньоні затвердив формат новоствореного турніру під назвою Ліга Націй.