МФК "Миколаїв", який виступає у Першій лізі України, вигнав з команди двох гравців.


За інформацією Football.ua, причиною цього рішення стало пияцтво футболістів просто в готелі. Йдеться про 27-річного захисника Володимира Шопіна та 26-річного нападника - Віталія Іванко.


Зазначимо, що Шопін є вихованцем харківського "Металіста". Також він виступав за "Славутич", "Черкаський Дніпро" та "Геліос". Що стосується Іванко, то він перебував у "Миколаєві" на перегляді.
Після семи турів в активі цієї команди 11 балів та восьма позиція в турнірній таблиці.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще


Нагадаємо, Національна збірна України обіграла збірну Словаччини у другому турі Ліги Націй і тепер наша команда зі стовідсотковим показником очолює першу групу Ліги В.

"Готували хлопців до гри, вони давно грають таким складом, у них сильна пара центральних захисників. Вдячний хлопцям, вони серйозно поставилися до цієї гри в плані психології. Хлопці зуміли відновитися після матчу з чехами. Тут треба було терпіти, не ризикувати. Просили грати компактно, швидко повертатися в захист після втрат, а моменти у нас будуть. Заміни? Ми дивилися по хлопцям, хто втомився, кому треба заміна. Говорити по персоналіях не готовий, дайте насолодитися перемогою", - розповів Шевченко після матчу.

андрій шевченко


Як повідомляв раніше Знай.ua, 9 вересня у Львові на "Арені Львів" у рамках Ліги націй грали збірні України з Словаччини.
При невеликому домінування українців справа в матчі йшло до того, що все ж він завершиться нульовою нічиєю.

Але під завісу зустрічі на поле вийшов Віктор Циганков, який замінив Євгена Коноплянку.


Також Знай.ua писав про те, що 9 вересня збірна України проведе свій другий матч у дебютному розіграші Ліги націй проти збірної Словаччини. Трансляція матчу розпочнеться на РБК-Україна в 16:00, дивитися поєдинок можна на телеканалах "Україна" і "Футбол 1". Букмекери віддають перевагу підопічним Андрія Шевченка.