Захисник мадридського Реала Марсело досяг угоди з державними прокурорами Іспанії у справі про відхід від сплати податків.

Гравець отримав умовний термін у 4 місяці тюремного ув'язнення, а також штраф у розмірі 753 тисяч євро.

Якщо протягом 4-х місяців Марсело знову буде спійманий на цьому ж правопорушенні, то його тюремний термін стане не умовним, а реальним.

Президент Надаль

Президент мадридського Реала Флорентіно Перес заявив, що перша ракетка світу іспанець Рафаель Надаль може стати президентом "галактікос".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Надаль – один з кращих послів Реала в світі. Він був би чудовим вибором на роль президента клубу", – зазначив Перес.

Перес був президентом Реала з 2000-го по 2006-й рік, а потім повернувся на свою посаду у мадридському клубі в 2009-му році.

32-річний тенісист Рафаель Надаль - фанат Реала зі стажем. Згідно зі статутом клубу президентом мадридців може стати лише та людина, яка пробула членом клубу мінімум 20 років. Надаль є їм з 2011-го року, тобто він зможе брати участь у виборах з 2031-го року, коли йому буде 45 років.

Як повідомляв Знай.ua, друга ракетка України порвала всіх у США.