Український воротар Леганеса Андрій Лунін був оцінений авторитетним іспанським виданням Marca, як один з кращих орендованих гравців Ла Ліги.

Marca склала символічну збірну кращих орендованих гравців Ла Ліги.

Місце у рамці зайняв 19-річний українець Андрій Лунін, який перейшов на правах річної оренди у Леганес з мадридського Реала.

В одному списку з Лунинім опинилися такі зіркові футболісти, як Луїс Адвинкула, Джованні Ло Чельсо, Міші Батшуайи, Сандро, Андре Сільва, Денис Черишев, Пабло Інсуа, Тео Ернандес, Максим Гоналон та Джоні.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Дебютувати в Прімері Іспанії талановитий голкіпер Андрій Лунін повинен вже в неділю, 16 вересня, в матчі 4-го туру проти Вільярреала. Початок зустрічі о 13:00 за Києвом.

Президент мадридського Реала Флорентіно Перес заявив, що перша ракетка світу іспанець Рафаель Надаль може стати президентом "галактікос".

"Надаль – один з кращих послів Реала в світі. Він був би чудовим вибором на роль президента клубу", – зазначив Перес.

Перес був президентом Реала з 2000-го по 2006-й рік, а потім повернувся на свою посаду у мадридському клубі в 2009-му році.

32-річний тенісист Рафаель Надаль - фанат Реала зі стажем. Згідно зі статутом клубу президентом мадридців може стати лише та людина, яка пробула членом клубу мінімум 20 років. Надаль є їм з 2011-го року, тобто він зможе брати участь у виборах з 2031-го року, коли йому буде 45 років.

Як повідомляв Знай.ua, українець допоміг турецькій команді розгромити суперника.