Півзахисник київського Динамо і збірної України Віктор Циганков потрапив у десятку кращих гравців у FIFA 19.

20-річний футболіст атакуючого плану отримав рейтинг 92 у футбольному симуляторі, випередивши багатьох світових зірок. Точне місце Циганкова ще невідоме, але зазначимо, що футболісти, які посіли місця з 11 по 15, мають рейтинг 90.

Український воротар Леганеса Андрій Лунін був оцінений авторитетним іспанським виданням Marca, як один з кращих орендованих гравців Ла Ліги.

Marca склала символічну збірну кращих орендованих гравців Ла Ліги.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Місце у рамці зайняв 19-річний українець Андрій Лунін, який перейшов на правах річної оренди у Леганес з мадридського Реала.

В одному списку з Лунинім опинилися такі зіркові футболісти, як Луїс Адвинкула, Джованні Ло Чельсо, Міші Батшуайи, Сандро, Андре Сільва, Денис Черишев, Пабло Інсуа, Тео Ернандес, Максим Гоналон та Джоні.

Дебютувати в Прімері Іспанії талановитий голкіпер Андрій Лунін повинен вже в неділю, 16 вересня, в матчі 4-го туру проти Вільярреала. Початок зустрічі о 13:00 за Києвом.

Як повідомляв Знай.ua, українець допоміг турецькій команді розгромити суперника.