У кінці серпня Російський Фонд боротьби з корупцією опублікував розслідування про махінації при закупівлі продуктів для службовців Росгвардії. 11 вересня російський генерал Віктор Золотов виклав відеозвернення до опозиційного російського політика Олексія Навального, в якому викликав його на дуель. У свою чергу, Федерація боксу Росії навіть запропонувала влаштувати поєдинок і надати майданчик.

Але потім на "авансцені" з'явився бронзовий призер чемпіонату світу з плавання в категорії Masters Віктор Солдатов. Хлопець, який є волонтером штабу Олексія Навального, викликав Золотова на плавальну дуель, поставивши генерала в один ряд з Алішером Усмановим і Володимиром Путіним:

"Хотілося б підтримати Олексія Навального, якого викликав на дуель якийсь Золотов – такий же, як Алішер Усманов, пихатий індик.

Навальний сильний у розкритті корупції, бандитів, таких же, як і Путін, як і ти, як і всі ви... Якщо і змагатися тобі, Віктор Золотов, з Олексієм, то в яких-небудь політичних дебатах.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А я хочу тебе показати, як ти будеш виглядати на моєму фоні в басейні. Ти будеш виглядати, як кілька в томаті! Як оселедець під шубою! Я тебе розділаю, як справжній кит-вбивця, як дельфін", - заявив у відеозверненні плавець.

Біатлоніст Олександр Жирний отримав дозвіл від Федерації біатлону України знову почати виступ за збірну Росії.

Жирний раніше виступав за збірну Росії, а Україну почав представляти перед сезоном-2014/2015. Кращим особистим результатом 31-річного біатлоніста стало 13-е місце в спринті на етапі Кубка світу в Ханти-Мансійську. Також в активі Олександра "бронза" літнього чемпіонату світу 2006 року і медалі в естафетах на чемпіонатах Європи в 2012-му і 2017-му роках.

"Два тижні тому до нас звернувся Союз біатлоністів Росії (СБР) з тим, щоб надати дозвіл на перехід Олександра Жирного. Ми відразу його дали, він повернувся в Росію. Це вибір спортсмена, так що ми не стали перешкоджати його переходу", – сказав генеральний секретар української федерації Роман Бондарук.

Як повідомляв портал Знай.ua, переможцями 15-го Вільнюського марафону стали чоловік і дружина з України Богдан і Наталія Семеновичи.