Переможниця US Open-2018, японка Наомі Осака, підпише унікальний рекламний контракт.

Повідомляється, що Осака може підписати контракт з компанією Adidas, який стане найбільшим спонсорським контрактом в історії жіночого тенісу. Згідно з договором, Adidas буде щорічно виплачувати спортсменці рекордні $8,5 млн. за рекламу своєї продукції.

Стюард Дуджид, який займається іміджевими правами Осаки, прокоментував цей контракт, зазначивши, що Осака – дуже скромна і сором'язлива.

"Моя компанія довгий час співпрацює з Кей Нісікорі, тому нам чудово відомий азіатський ринок. Наомі – скромна і сором'язлива дівчина. Ще на Australian Open 2012 я зрозумів, що її маркетинговий потенціал неймовірний", – заявив Стюард Дуджид.

Наомі Осака
Наомі Осака

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

Нагадаємо, Наомі Осака, у фіналі US Open сенсаційно обіграла легендарну американку Серену Вільямс із рахунком 6:2, 6:4.

Після матчу Осака прокоментувала фінал і поведінку суперниці.

Серена Вільямс і Наомі Осака
Серена Вільямс і Наомі Осака

"Зараз це взагалі не здається чимось реальним. Може бути, через кілька днів я зрозумію, що зробила. Зараз я навіть не знаю. Якщо не рахувати того, що в залі багато журналістів, у мене відчуття, що це звичайний турнір.

На трибунах дуже сильно шуміли, так що я нічого не чула. А коли я повернулася, рахунок був 5:3, і я трохи здивувалася. Але взагалі я вважала, що мені потрібно повністю зосередитися на грі, тому що вона велика чемпіонка і може відігратися в будь-який момент", - сказала Осака на прес-конференції після матчу.

Наомі Осака
Наомі Осака

Нагадаємо, у вирішальному матчі проти Наомі Осаки Вільямс отримала три попередження за порушення правил поведінки і, поступаючись сет і брейк, і була позбавлена гейму.

І була оштрафована на значну суму.

Зазначимо, що за виступ у Нью-Йорку Вільямс отримала 1 850 000 доларів.

Серена Вільямс
Серена Вільямс

Вільямс заговорила про завершення кар'єри

Серена Вільямс заявила, що поки не збирається завершувати кар'єру.

"Навіть коли я не могла грати, психологічно я була готова виступати. Я завжди стежила за матчами і була частиною всього цього. Я ніколи не думала про завершення кар'єри. Я все ще хочу брати участь у змаганнях, вигравати турніри "Великого шолома". Ставши матір'ю, я не втратила бажання грати в теніс.

Це початок моєї нової кар'єри. Я не збираюся завершувати кар'єру після US Open. Я зіграю на наступному турнірі Великого шолома, потім на наступному, наступному, наступному. Я не хочу зупинятися", — сказала Вільямс в ефірі NBC.

Серена Вільямс очолила рейтинг Forbes

Авторитетний журнал Forbes опублікував рейтинг найбільш високооплачуваних спортсменок за 2018 рік, в якому враховуються заробітки з червня 2017 по 1 червня 2018 року.

Очолила цей рейтинг знаменита американська тенісистка Серена Вільямс.

Серена Вільямс
Серена Вільямс

Зазначимо, що з ТОП-10 найбільш високооплачуваних спортсменів, вісім – тенісистки.

Як повідомляв портал Знай.ua, друга ракетка України порвала всіх у США.