Одна з пивоварень Ізраїлю випустила пиво на честь українського футболіста Олега Надуди. Присвячений українському півзахиснику алкогольний напій був зварений на пивоварні Shapiro у Бейт-Іудеї, що недалеко від Єрусалиму.

Вихованець київського Динамо Олег Надуда грав за київський СКА, а також за вінницьку Ниву. Після українського періоду кар'єри уродженець Києва перейшов у московський Спартак.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще


1995-му році Надуда проходив курс реабілітації в Ізраїлі. Там український футболіст і залишився, підписавши контракт з клубом Маккабі Герцлія. За ізраїльську команду українець зіграв 107 матчів і забив 17 голів. У 1995-му році Олег Надуда провів матч за збірну України. Це була кваліфікаційна гра ЄВРО-96 проти збірної Естонії.

Шедеври від Роберто Карлоса

Чемпіон світу-2002 з футболу у складі збірної Бразилії Роберто Карлос почав кар'єру в міні-футболі. 45-річний ветеран приєднався до японського клубу "Розвиток". У дебютному матчі F-ліги (вищий японський дивізіон) його команда перемогла "Воскуоре сендай" з рахунком 2:1. При цьому сам Роберто Карлос забив обидва м'ячі своєї команди.

Гра зібрала 3015 глядачів. При цьому середня відвідуваність "Розвитку" складає 1500 осіб.

Будучи футболістом Роберто Карлос захищав кольори таких клубів, як Інтер, Реал, Фенербахче, а також ряду бразильських команд. У 2011 році він завершив кар'єру в Анжі. У Махачкалі він також розпочав кар'єру тренера, після цього очолював турецький Сівасспор і Акхисар, а також катарський Аль-Арабі. У 2015 році Роберто Карлос ненадовго відновив кар'єру футболіста в якості граючого тренера індійського Делі Динамос.

Як повідомляв портал Знай.ua, воротар бразильської Сеари Еверсон забив красивий гол зі штрафного у ворота Корінтіанса.