Одні з найкращих українських тенісисток України Леся Цуренко (друга ракетка) та Марта Костюк (7) продемонстрували синхронну гру.

Тенісистки показали, як синхронно подають другу подачу.

Нагадаємо, друга ракетка України Леся Цуренко претендує на престижну нагороду від WTA – "Прорив серпня".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Гра українки вразила керівництво WTA на Відкритому чемпіонаті США з тенісу US Open. Зазначимо, що Цуренко вперше у своїй кар'єрі дійшла до 1/4 фіналу турніру великого шолома.

Також на цю нагороду претендують Аріна Соболенко, Маркету Вондроушова, Анастасія Севастова і Ешлі Барті.

Нагадаємо, Леся Цуренко програла японці Наомі Осаці в чвертьфіналі Відкритого чемпіонату США US Open.

Леся Цуренко
Леся Цуренко

Після матчу Цуренко зізналася, що причиною слабкої гри став стан здоров'я.

"Я дуже засмучена. Прокинулася сьогодні вранці хворою, але прийняла рішення не зніматися з матчу, бо це - чвертьфінал турніру Великого Шолома", – передає слова Цуренко tennisua.org.

Нагадаємо, стало відомо, що Леся Цуренко виступить на турнірі WTA категорії Premier – Кубку Кремля в Росії.

Нагадаємо, в 1/8 фіналу Леся Цуренко обіграла чешку Маркету Вондроусову.

Незважаючи на проблеми зі здоров'ям, українка вирвала героїчну перемогу в трьох сетах – 6:7(3), 7:5, 6:2.

Леся Цуренко
Леся Цуренко

Після поразки Маркета Вондроусова заявила, що обурена поведінкою Лесі Цуренко, яка, на її думку, прикидалася, що травмувалася.

Цуренко відповіла Вондроусовій на звинувачення, підкресливши, що свважає, що грала дуже погано.

"Навіть не знаю, що сказати. Ні, на жаль, я не прикидалася. Не знаю, чому вона сказала, що я грала звичайно. Я грала дуже погано. Робила жахливі промахи.

У мене паморочилося в голові в першій партії і я думала, що у мене немає жодних шансів на перемогу. Потім я побачила, що корт поступово йде в тінь і продовжила боротися", - сказала Цуренко в коментарі прес-службі US Open.

Нагадаємо, перша ракетка України і п'ята ракетка світу Еліна Світоліна не змогла вийти у чвертьфінал Відкритого чемпіонату США з тенісу – US Open.

В четвертому колі Світоліна поступилася в трьох сетах Анастасії Севастовій з Латвії – 6:3, 1:6, 6:0, і вибула з останнього у сезоні турніру Великого шолома.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Таким чином, перша ракетка України зуміла повторити минулорічне досягнення, діставшись до 1/8 фіналу US Open, і захистила свої очки.

Світоліна і Цуренко виступлять на турнірі в Китаї

Українські тенісистки Еліна Світоліна і Леся Цуренко зіграють на міжнародному тенісному турнірі в китайському Ухані. Про це повідомляється на офіційному сайті змагань. Турнір пройде з 23 по 30 вересня.

У минулому сезоні Цуренко поступилася вже у другому колі в матчі проти Гарбінье Мугурусы. Світоліна у минулому році там не виступала.

Як повідомляв портал Знай.ua, друга ракетка України порвала всіх у США.