Бій між тимчасовим чемпіоном світу за версією WBC в напівважкій вазі Олександром Гвоздиком (15-0, 12 КО) і чемпіоном світу за версією WBC в напівважкій вазі Адонісом Стівенсоном (29-1-1, 24 КО) відбудеться 1 грудня в Канаді. Авторитетний боксерський сайт BoxRec підтвердив цей поєдинок.

За інформацією джерела, бій пройде в Квебеку на Videotron Centre. На кону стоятиме пояс WBC у напівважкій вазі.

Раніше повідомлялося, що бій Гвоздик - Стівенсон може пройти в Монреалі в листопаді цього року.

Олександр Гвоздик
Олександр Гвоздик

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що бій абсолютного чемпіона у важкій вазі Олександра Усика (15-0, 11 КО) проти екс-чемпіона британця Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО) опинився під загрозою зриву.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Промоутер Тоні Беллью Едді Хірн прокоментував повідомлення про те, що WBA зобов'язала Олександра Усика провести бій проти росіянина Дениса Лебедєва.

Олександр Усик
Олександр Усик

Едді Хірн заявив, що бій Усик - Беллью навряд чи відбудеться у 2018 році.

"Бій між Усиком і Беллью відбудеться лише в тому випадку, якщо на кону будуть всі чемпіонські титули. Подивимося, що і як піде далі, але вчорашні новини значать те, що у 2018 році бій навряд чи відбудеться", – сказав Хірн у коментарі Sky Sports.

Нагадаємо, Олександр Усик здобув звання суперчемпіона WBO.

"Голосування вже відбулося і Усик став суперчемпіоном. Він отримає спеціальний пояс. Також, ґрунтуючись на правилах WBO, його промоутер може звернутися до чемпіонський комітет з проханням зробити Усика обов'язковим претендентом на пояс у суперважкій вазі", – передає слова представника Всесвітньої боксерської організації talkSPORT.

Зазначимо, що володарем поясу WBO у надважкій вазі є британець Ентоні Джошуа (21-0, 20 KO).

Ентоні Джошуа
Ентоні Джошуа

Наступний бій Олександра Усика

Олександр Усик (15-0, 11 КО) мав провести наступний бій проти екс-чемпіона британця Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО).

Промоутери боксерів ведуть переговори про організацію цього поєдинку. Орієнтовна дата бою Усика з Беллью – 10 або 17 листопада.

Промоутер Беллью Едді Хірн заявив, що цей бій, найімовірніше, пройде в Лондоні (Британія).

"Ні, Ліверпуль занадто малий, ймовірно, в Лондоні. Ми працюємо над деякими речами, ми близькі до підписання контракту. Беллью йде на пенсію. Після того як Усик став абсолютним чемпіоном і назвав його ім'я, поєдинок був у роботі.

Беллью вірить, що поб'є Усика. Якщо він зробить це, то стане абсолютним чемпіоном і номером один pound-for-pound. Інтернет вибухне. Він хлопець, який підносить сюрпризи, один за іншим. Це небезпечний і почесний поєдинок, один з найкращих поєдинків у світі боксу зараз. Я, як егоїстичний промоутер, з радістю зроблю цей бій", – передає слова Хірна IFL TV.

Нагадаємо, раніше Беллью розповів, яким чином має намір перемогти Олександра Усика.

Тоні Беллью
Тоні Беллью

"Виграю ударом в підборіддя. Усик повільний при лоу-панчі, тут не може бути двох думок. Мені не важливо, що кажуть інші. Я більш сильний панчер, ніж Гассієв, а Усик – не Девід Хей", – заявив Беллью в інтерв'ю talkSPORT.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.