Екс-тренер з фізпідготовки збірної Аргентини Ельвіо Паолороссо повідомив, що найгіршим моментом для нападника Ліонеля Мессі стала поразка у фіналі Кубка Америки 2016 року. Про це він розповів виданню Marca.

"В роздягальні після поразки від Чилі було дуже боляче. Але найгірше було попереду. Близько двох годин ночі я знайшов Лео Мессі, який сам плакав, ніби тільки що втратив свою матір. Він втратив розум, і ніхто не міг угамувати його. Я обійняв її, і ми провели деякий час разом", – визнається Паолороссо.

В тому матчі, у фіналі Кубка Америки-2016 аргентинці програли збірній Чилі по пенальті. У той раз Мессі виконував свій перший удар і йому не вдалося потрапити по воротах. Форвард не виграв жодного трофея з дорослої збірної Аргентини.

У 2014 році збірної Аргентини вдалося дійти до фіналу Чемпіонату світу, там вони у додатковий час поступилися команді Німеччини – 0:1.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

А на недавньому ЧС-2018 аргентинська команда вилетіла в 1/8 фіналу, коли програла збірній Франції. Гру збірної Аргентини критикували під час групового етапу.

Раніше повідомлялося, що Капітан "Барселони" Ліонель Мессі заявив, що поки не думає про завершення кар'єри.

"Я з 13 років в Барселоні. У мене тут є все необхідне. Тут народилися мої діти, я живу в одному з найкращих міст світу і граю в топ-команді.

Легко можу уявити, що буду грати і до 40 років. Я ще не думав, чим займуся, коли завершу кар'єру. Поки не знаю. Я живу сьогоднішнім днем і думаю про те, де я зараз і скільки ще зможу грати, більше ні про що.
Вирішу, чим займатися надалі, коли настане цей момент, а поки у мене контракт. Після його закінчення ми з клубом обговоримо і вирішимо, що робити.

Нагадаємо, Мессі заговорив про завершення кар'єри та плани на майбутнє, фанати затамували подих.

Як повідомляв "Знай. ua", Модріч повторив ганебний "подвиг" Мессі.

"Знай. ua" писав, що фани в захваті від фантастичного гола футболісти "Карпат" і називають його "Мессі з полонини".