У центральному матчі 8-го туру української прем'єр ліги між "Олександрією" та "Шахтарем", перемогу здобула донецька команда.

Про це повідомляють ЗМІ.

Олександрія – Шахтар 0:2

Гол: Марлос, 26, Коваленко, 88

Повідомляється, що центральний матч туру відбувався на стадіоні "Олександрії" "Ніка", був доволі цікавий, обидві команди грали у рівний футбол та відповідали атакою на атаку, проте сильнішою виявилась донецька команда.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Варто відзначити, що у цьому матчі "Олександрії" потрібно було виривати хоча б нічию, адже їй на п'яти наступає київське "Динамо", яке має ще два матчі у запасі.

Наразі вже відомо, що перший гол "гірникам" приніс натуралізований бразилесь Марлос на 26-й хвилині. Після закидання від Болбата Марлос в останній момент у падінні дотягнувся та підправив м'яч повз воротаря – м'яч покотився вкрай легенько, але Паньків вже був відіграний – 0:1.

Разом з тим з початку другого тайму номінальні господарі поля показали дещо кращий та змістовніший футбол,однак забити у ворота гостей їм так і не вдалось.

До того ж Василь Грицук отримав травму і достроково покинув поле.

На 88-й хвилині остаточний рахунок матчу поставив Віктор Коваленко, який вийшов на заміну у другому таймі. Після розрізної передачі від Алана Патріка Коваленко увірвався в штрафну і низом точно пробив повз голкіпера.

Таким чином, "Шахтар" здобув сьому перемогу у нинішньому розіграші УПЛ і став одноосібним лідером турнірної таблиці (21 очко). "Олександрія" продовжує утримувати другу позицію з 16-ма очками.

Разом з тим варто відзначити, що форвард донецького "Шахтаря" бразилець Жуніор Мораєс заявив про бажання виступати за збірну України.

"Збірна України – дуже хороша команда з чудовими гравцями. Я і моя сім'я дуже любимо Україну. Нам дуже добре тут. Це було дуже важливе рішення для мене, залишитися в Україні. Вся моя сім'я повністю тут адаптована.

Грати за збірну України? Це була б далеко не погана річ. Я був би щасливий. Але це залежить від багатьох факторів, і не тільки я приймаю це рішення", – сказав Мораес в коментарі прес-службі "Шахтаря".

Представляємо суперника Шахтаря в Лізі чемпіонів: Хоффенхайм

Нагадаємо, молодіжна збірна України виграла важливий матч.

Як повідомляв "Знай.ua", Ахметов купить ще один клуб.

Також "Знай.ua" писав, що Динамо прийняло остаточне рішення по Хацкевичу.