На етапі Кубка світу в катарській Досі український плавець Андрій Говоров виграв золоту медаль на дистанції 50 метрів батерфляєм.

Уродженець Севастополя зміг випередити головного фаворита запливу американця Майкла Ендрю. До того ж Говоров показав кращий, а значить і рекордний результат для Кубків світу - 22,82 секунди.

Зазначимо, що саме українському плавцеві належить рекорд світу на цій дистанції, який був встановлений минулого літа. Тоді Говоров проплив 50 метрів за 22,27 секунди.

Успіх збірної України на Кубку Девіса

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Перший номер української команди Сергій Стаховський у трьох сетах виграв у лідера португальців Жоао Соузи у четвертому поєдинку матчевого протистояння за право залишитися в Першій групі Євро-Африканської зони Кубка Девіса.

Таким чином, українська команда здобула дострокову перемогу над своїми суперниками.

Кубок Девіса

Сергій Стаховський (Україна) – Жоао Соуза (Португалія) – 2:1 (6:2, 4:6, 6:4)

Сергій Стаховський вкотре довів, що в якій би формі він ні був, за збірну він гратиме на максимумі.

Соуза наприкінці фінального сету був дуже близький до того, щоб зрівняти рахунок у протистоянні з Україною. Потрійний прихований матчбол мав португалець, але Стаховський не здався, відіграв і четвертий, після чого добив Жоао на прийомі.

Але Сергій проявив волю і характер, що допомогло йому все-таки виграти.

Українські тенісисти дякували глядачам на трибунах, рідні стіни все-таки в Кубку Девіса значать дуже багато.

У першому матчі Ілля Марченко у трьох сетах поступився лідеру португальців Жоау Соузі, у другому – Стаховський обіграв Педро Соузу. У парній зустрічі Стаховський і Молчанов виграли лише на тай-брейку фінального сету.

Зазначимо, що п'ятий матч, в якому повинні були битися Ілля Марченко і Педру Соуза, скасовано.

Кубок Девіса

Україна – Португалія – 3:1

У наступному сезоні ми знову будемо грати в Першій групі Євро-Африканської зони Кубка Девіса.

Як повідомляв Знай.ua, Світоліна показала, як святкувала день народження.

Також Знай.ua писав, що українські футзалістки розгромили суперниць з Казахстану і вийшли на чемпіонат Європи.