Геннадій Головкін з Казахстану рішенням суддів програв мексиканцю Саулю Альваресу і позбувся чемпіонських титулів за версіями WBC, WBA, IBO і журналу The Ring в середній вазі.

Після того, як судді оголосили своє рішення Головкін вирішив не чекати своєї черги для традиційного інтерв'ю з ведучим телеканалу НВО Максом Келлерманом і пішов у роздягальню. Вболівальники на стадіоні в Лас-Вегасі не особливо зраділи такій поведінці і освистали казахстанця за таке рішення.

Розбірки перед боєм

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Мексиканський боксер Сауль Альварес (49-2-1, 34 КО) спробував влаштувати бійку з чемпіоном світу WBC, WBA, IBO в середній вазі Геннадієм Головкіним (38-0-1, 34 КО). Інцидент стався одразу після офіційної процедури зважування.

Як тільки ринг-анонсер представив спортсменів, мексиканець напав на казаха і став його атакувати, провокуючи на відповідну реакцію. Охорона і представники боксерів моментально розтягнули учасників, не давши конфлікту розгорітися.

На зважуванні Головкін виявився важчим за Альвареса – 72,5 кг проти 72,3 кг

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.