Знаменитий шведський форвард Златан Ібрагімович у грі за Лос-Анджелі Гелаксі забив свій 500-й гол у кар'єрі.

Серед діючих гравців більше тільки у аргентинця Ліонеля Мессі (621) і у португальця Кріштіану Роналду (658).

Досягнення Ібри дійсно заслуговує поваги. До того ж Златан дуже часто забиває абсолютно нестандартні голи, які очолюють різні хіт-паради.

На честь 500-го гола Ібрагімович виклав у своєму інстаграмі відео зі своїми чудовими голами. Ролик зроблений у вигляді мультфільму і вийшло дуже цікаво.

На відео Златан розписується у воротах суперників, граючи за Мальме, Аякс, Ювентус, Інтер, Барселону, Мілан, ПСЖ, Манчестер Юнайтед, збірну Швеції і Лос-Анджелес Гелаксі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Шедеври від Роберто Карлоса

Чемпіон світу-2002 з футболу у складі збірної Бразилії Роберто Карлос почав кар'єру в міні-футболі. 45-річний ветеран приєднався до японського клубу "Розвиток". У дебютному матчі F-ліги (вищий японський дивізіон) його команда перемогла "Воскуоре сендай" з рахунком 2:1. При цьому сам Роберто Карлос забив обидва м'ячі своєї команди.

Гра зібрала 3015 глядачів. При цьому середня відвідуваність "Розвитку" складає 1500 осіб.

Будучи футболістом Роберто Карлос захищав кольори таких клубів, як Інтер, Реал, Фенербахче, а також ряду бразильських команд. У 2011 році він завершив кар'єру в Анжі. У Махачкалі він також розпочав кар'єру тренера, після цього очолював турецький Сівасспор і Акхисар, а також катарський Аль-Арабі. У 2015 році Роберто Карлос ненадовго відновив кар'єру футболіста в якості граючого тренера індійського Делі Динамос.

Як повідомляв портал Знай.ua, воротар бразильської Сеари Еверсон забив красивий гол зі штрафного у ворота Корінтіанса.