Екс-чемпіон світу в середній вазі казах Геннадій Головкін (38-1-1, 34 КО), який програв усі свої титули в реванші з мексиканцем Саулем Альваресом (50-1-2, 34 КО), не дотримувався порад тренера під час бою.

Про це розповів його тренер Абель Санчес після поединку.

"Послухайте, чому Канело бився в першому бою так, як він хотів? Ми, як тренери, робимо свою роботу – тренуємо їх і робимо все, що можливо для підготовки під час тренувального табору, і розробляємо геймплан. Коли вони заходять в ринг бачать речі, які, можливо, підходять їм більше. Ми не можемо їх змусити робити те, чого вони не хочуть. Я впевнений, Чепо не хотів, щоб Канело бився так, як у першому бою.

Можливо, Геннадій не хотів боксувати в цей раз так, як я хотів. Тому, коли вони заходять в ринг, то роблять те, що, на їх погляд, краще дня них. Я хотів, щоб GGG бився c Канело. Якщо Сауль в центрі рингу, то потрібно було битися з ним там. Геннадій вирішив, що йому краще діяти згідно зі своїми переконаннями. Він проробив гарну роботу", – розповів Санчес.

Сауль Альварес і Геннадій Головкін
Сауль Альварес і Геннадій Головкін

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, 15 вересня в Лас-Вегасі відбувся реванш між Саулем Альваресом та Геннадієм Головкіним, в якому мексиканець здобув перемогу рішенням суддів.

Бій тривав усі 12 раундів, після чого судді віддали перемогу Альваресу: 115-113, 115-113 і 114-114.

Бій обслуговували судді Дейв Моретті, Гленн Фелдман і Стів Вайсфельд. Згідно з записками, які були оприлюднені після поєдинку, на думку суддів зійшлося в 8 раундах з 12.

Записки суддів
Записки суддів

Таким чином Альварес став новим чемпіоном світу в середній вазі, відібравши всі титули Головкіна. Для казахстанця це стало першою поразкою в кар'єрі.

Нагадаємо, реванш Головкін – Альварес мав був відбутися 5 травня, але був скасований через провалений допінг-тест мексиканця. У зв'язку з цим Альварес був дискваліфікований на півроку.

Перший бій між Головкіним і Альваресом завершився внічию.

Як повідомляв портал Знай.ua, Головкіна освистали в Лас-Вегасі після поразки від Альвареса.