Воротар казахстанської Астани Олександр Мокін оцінив шанси своєї команди на вихід у плей-офф Ліги Європи та розповів, чого він очікує від матчу 1-го туру групового раунду Ліги Європи проти київського Динамо.

"Шанси на вихід з групи є завжди. Думаю, все буде добре. Треба просто працювати якомога більше. Я б не хотів нікого виділяти. Зараз усі команди грають на хорошому рівні, від будь-якого суперника можна чекати неприємностей.

Перший матч у групі з Динамо? Мені здається, що тут немає нічого страшного. Астана грала з командами і сильніше", – зазначив Мокін.

Матч Динамо Київ - Астана відбудеться 20 вересня на "Олімпійському". Початок зустрічі о 19:55.

У групі К Динамо також належить зіграти з чеським Яблонецем та французьким Ренном.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Екс-динамівець Ярмоленко в Англії

Український вінгер Андрій Ярмоленко відзначився дебютними голами у складі лондонського Вест Хема.

В матчі п'ятого туру Прем'єр-ліги Англії "молотобійці" зустрілися на виїзді з Евертоном.

Ярмоленко вперше вийшов у стартовому складі в матчі АПЛ. Вже на 11-й хвилині українець забив м'яч після передачі Марко Арнаутовича.

Цей гол став першим забитим м'ячем українських футболістів у англійській Прем'єр-лізі з 2008 року. Раніше забивав Андрій Воронін за Ліверпуль.

На цьому Ярмоленко не зупинився і вже на 31-й хвилині оформив дубль!

Матч Вест Хем виграв з рахунком 1:3, а Ярмоленко був визнаний кращим гравцем матчу. Також українець став першим футболістом після сенегальського форварда Демба Ба, якому вдалося забити два м'ячі в дебютному матчі, вийшовши в основі "молотобійців".

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко підкорив фанатів Вест Хема.