18 вересня в рамках 1-го туру групового раунду Ліги чемпіонів на "Камп Ноу" каталонська Барселона грала з нідерландським ПСВ Ейндговен.

Перший тайм виграла Барса завдяки голу Ліонеля Мессі.

У другій половині зустрічі знаменитий аргентинець ще два рази розписався у воротах опонентів, оформивши хет-трик. Ще один гол до свого активу записав Усман Дембеле.

Як підсумок, перемога Барселони з рахунком 4:0!

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Ліга чемпіонів. Група В

Барселона - ПСВ Ейндговен - 4:0 (1:0)

Голи: Мессі, 32, 77, 87, Дембеле, 75.

Шедеври від Роберто Карлоса

Чемпіон світу-2002 з футболу у складі збірної Бразилії Роберто Карлос почав кар'єру в міні-футболі. 45-річний ветеран приєднався до японського клубу "Розвиток". У дебютному матчі F-ліги (вищий японський дивізіон) його команда перемогла "Воскуоре сендай" з рахунком 2:1. При цьому сам Роберто Карлос забив обидва м'ячі своєї команди.

Гра зібрала 3015 глядачів. При цьому середня відвідуваність "Розвитку" складає 1500 осіб.

Будучи футболістом Роберто Карлос захищав кольори таких клубів, як Інтер, Реал, Фенербахче, а також ряду бразильських команд. У 2011 році він завершив кар'єру в Анжі. У Махачкалі він також розпочав кар'єру тренера, після цього очолював турецький Сівасспор і Акхисар, а також катарський Аль-Арабі. У 2015 році Роберто Карлос ненадовго відновив кар'єру футболіста в якості граючого тренера індійського Делі Динамос.

Як повідомляв портал Знай.ua, воротар бразильської Сеари Еверсон забив красивий гол зі штрафного у ворота Корінтіанса.