У вівторок, 18 вересня, в Мілані на стадіоні "Сан-Сіро" відбудеться матч першого туру групового етапу Ліги чемпіонів в групі В: італійський "Інтер" зіграє з англійським "Тоттенхемом".

Матч можна буде подивитися о 19:55 за київським часом, він транслюватиметься по ТБ та в мережі.

Італійці виступлять на груповому етапі вперше з 2012 років, коли дійшли до 1/8 фіналу. Команди чотири рази зустрічалися до цього і двічі обмінялися перемогами.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Букмекери не виділяють явного переможця, але "Інтер" забігає вперед з невеликим відривом: коефіцієнт на перемогу - 2.60, на нічию – 3.30, на перемогу британців – 2.75.

Склад команд:

Інтер: Ханданович, Міранда, де Врей, Шкриньяр, Асамоа, Наїнгголан, Брозович, Перішич, Весіно, Політано, Ікарді.

Тоттенхем: Ворм, Санчес, Девіс, Орье, Вертонген, Дембеле, Дайер, Ламела, Еріксен, Кейн, Сон Хін Мін.

Матч "Інтер" – "Тоттенхэм" можна буде подивитися:

Футбол-2, live
Футбол-1, середа, 19 вересня, 17:50 (повтор)
Oll.tv (передплата)

Раніше повідомлялося, що стало відомо, що голкіпер іспанського клубу "Леганеса" Андрій Лунін опинився серед найкращих молодих голкіперів відомого футбольного симулятора FIFA 19.

Так, українець отримав золоту картку і рейтинг 76. Його випередили тільки його колеги по амплуа - Альбан Лафон з французької "Фіорентіні" (77) і Джанлуїджі Доннарумма з італійського "Мілану" (82). Про це повідомляє SportArena.

Також варто зазначити, що дата виходу нової версії популярного симулятора – 28 вересня 2018 року.

Нагадаємо, київське Динамо планує придбати атакуючого півзахисника румунського клубу "Газ-Метан" Даріуса Олару. Влітку, цим гравцем хотів поповнити свої ряди клуб Стяуа, однак угода не відбулася.

Як повідомляв портал Знай.ua, що стало відомо, скільки буде заробляти новий головний тренер мексиканської команди Дорадос де Сіналоа Дієго Марадона.

Також портал Знай.ua писав, президент вінницької Ниви Василь Вовк звинуватив арбітра Сергія Задирана в отриманні хабара за суддівство у матчі з Минаем (0:0).