У вівторок, 18 вересня стартує груповий етап Ліги Чемпіонів сезону 2018/2019 років поєдинком групи В між голландським ПСВ і іспанською "Барселоною".

Матч відбудеться на стадіоні "Камп Ноу" і починається він у нетрадиційний час – 19:55. УЄФА ввів таке незвичайне нововведення цього сезону.

Двобій двох футбольних клубів транслюватиметься по ТБ і в інтернеті.

До матчу в Лізі чемпіонів команди грали один з одним шість разів. При цьому дві зустрічі завершилися перемогою каталонців, три рази зіграли внічию і один раз виграли голландці. Відзначимо цікавий факт, різниця забитих і пропущених м'ячів є однаковою – 12:12.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

При цьому футбольний клуб "Барселона" не програє на домашньому стадіоні 26 матчів поспіль, з яких вони перемогли у 24 поєдинках. А ось ПСВ ніяк не може виграти вже в шести останніх матчах на груповому етапі.

Букмекери вважають "Барселону" беззаперечним фаворитом матчу. Коефіцієнт на перемогу команди Ернесто Вальверде становить 1.10, на нічию – 11.00, на перемогу ПСВ – 23.00.

Стартові склади:

Барселона: тер Стеген, Піке, Альба, Серджи Роберто, Умтити, Ракітіч, Бускетс, Коутіньйо, Дембеле, Мессі, Суарес.

ПСВ: Зут, Швааб, Тасенде, Думфрис, Віргевер, Хендрікс, Перейро, Лосано, Росаріо, Бергвейн, де Йонг.

Дивитися матч "Барселона" – ПСВ:

Футбол-1, live
Футбол-1,середа, 19 вересня, 16:00 (повтор)
Oll.tv (передплати)

Нагадаємо, відомий захисник насмішив фанатів курйозним автоголом. Дем'єн Дилейни у поєдинку чемпіонату Ірландії відправив м'яч у свої ворота.

Як повідомляв "Знай. ua", на матчі Ліги чемпіонів коні передавили людей. Інцидент стався в Африці під час матчу місцевої Ліги чемпіонів.

"Знай. ua" писав, що Зінченко може зіграти за "Манчестер Сіті" в Лізі чемпіонів. Українському півзахиснику Олександру Зінченку може появитися можливість проявити себе на євроарені.