Відомий португальський футболіст Кріштіану Роналду на своїй сторінці в Instagram опублікував знімок, на якому представив першу в світі копію гри FIFA 19. Відзначимо, що розробники тайтла спеціально надали можливість Роналду першому зіграти в нову частину відомого симулятора.

Саме форвард "Ювентуса", уже за традицією, став обличчям нової версії FIFA 19. Крім того, його обличчя можна побачити і під час завантаження гри, а не тільки на обкладинці.

"Спасибі EA Sports за першу в світі копію FIFA 19. Приєднуйтесь до мене в грі", – написав Роналду під фото.

Зазначимо, що офіційно гра надійде в продаж 28 вересня цього року у версіях для PlayStation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch, PlayStation 3 і Xbox 360. Учасники EA Access на Xbox One і Origin Access на персональних комп'ютерах зможуть отримати ранній доступ до пробної версії проекту вже з 20 вересня.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Нагадаємо, раніше студія Electronic Arts оголосила системні вимоги футбольного симулятора FIFA 19. Згідно інформації, представленої на офіційному сайті гри, порівняно з минулим роком вимоги до "заліза" в новій частині популярної серії практично не змінилися.

Раніше повідомлялося, що Роналду знявся у відвертій рекламі. Португальський нападник "Ювентуса" Кріштіану Роналду знявся у рекламній кампанії нижньої білизни. 33-річний футболіст став обличчям осінньо-зимової колекції нижньої білизни бренду CR7. На фото Роналду лежить у басейні з кульками.

"Це була одна з найвеселіших зйомок! Я дитина в душі, мені не кожен день вдається стрибнути в басейн з м'ячами. Нижня білизна CR7 змушує вас виглядати і відчувати себе добре, тому я хотів, щоб нова кампанія показала це!", - розповів Кріштіану.

Наагадаємо, Роналду не перейшов в ПСЖ, але створює бізнес-імперію в Парижі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Роналду відпочиває в стилі Монатіка в Сен-Тропе.

Також портал "Знай.uа" писав, що Роналду забив перші голи за Ювентус.