Українські тенісистки Людмила і Надія Кіченок разом з Мартою Костюк спробували себе в ролі моделей, надівши привабливі вбрання. Відповідне відео виклала в своєму Instagram Людмила Кіченок.

"Я просто переглядала відео на своєму телефоні і знайшла це", – прокоментувала повідомлення українська тенісистка.

Варто відзначити, що це відео не залишило байдужими шанувальників спортсменок. Користувачі почали активно обговорювати опубліковане відео. І ось що вони пишуть:

"Це повинна була бути гарна нарізка з музикою", "Які лялечки", "Богині!", "Красуні!", "Це взагалі законно?", "Надія є! А де Віра і Альбіна?", "Шикардос", "Fantastic!", - засипали компліментами тенісисток захоплені фоловери.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше повідомлялося, що став відомий склад жіночої збірної України з тенісу на матчі з Німеччиною. 22-го і 23-го квітня в Штутгарті на грунті відбудеться протистояння німецької та української жіночих збірних з тенісу в рамках плей-офф Світової групи Кубка Федерації.

Капітан збірної України Артем Філіма оголосив склад нашої команди на матчі проти збірної Німеччини. З німкенями зіграють ті ж тенісистки, які перемогли збірну Австралії на шляху до плей-офф – це Еліна Світоліна, Леся Цуренко, Ольга Савчук і Надія Кіченок.

Українські тенісистки

Ми також писали, що Світоліна допомогла Україні розгромити австралійок. Тенісистка Еліна Світоліна впевнено переграла Дарію Гаврилову і принесла збірній України дострокову перемогу над Австралією в рамках турніру Кубок Федерацій. Світоліній знадобилися два сети для перемоги над Гавриловою - 6:3, 6:2. Перед цим 22-річну австралійку обіграла Леся Цуренко. У ще одному протистоянні Світоліна перемогла Ешлі Барті.

Еліна Світоліна

Нагадаємо, українські тенісистки двічі програли німкеням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська тенісистка вийшла у чвертьфінал престижного турніру.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська тенісистка поступилася у фіналі парного турніру в Мексиці.