Перша ракетка України і шоста ракетка світу Еліна Світоліна стала героїнею нового номера модного журналу Vogue.

Рекламна кампанія Nike
Рекламна кампанія Nike

Світоліна з'явилася на сторінках глянцю в компанії інших тенісисток – першої ракетки світу Сімони Халеп, екс-лідера світового рейтингу Вікторії Азаренко, Каролін Гарсії, Марії Саккарі та переможниці юніорського Roland Garros Уїтні Осигве.

Рекламна кампанія Nike
Рекламна кампанія Nike

Спортсменки знялися для журналу в рекламній кампанії спортивного бренду Nike.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Рекламна кампанія Nike
Рекламна кампанія Nike

Нагадаємо, Еліна Світоліна почала роботу з новим тренером, повідомляє Tennis.life.

Після того, як Світоліна припинила співпрацю з Тьєррі Аксьоном, вона почала працювати з 62-річним Ніком Савіано, який раніше тренував Лору Робсон, Слоан Стівенс та Ежені Бушар.

За інформацією видання, Савіано стежив за грою Світоліної на Відкритому чемпіонаті США, а також обговорив співпрацю зі спортсменкою, її агентом та батьком.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Як писав Знай.ua, Еліна Світоліна припинила співпрацю зі своїм тренером Тьєррі Асьоном.

Спортсменка подякувала тренеру за спільну роботу.

"20 місяців спільної роботи, 8 трофеїв і 3-е місце в рейтингу WTA! Дякую тобі, Тьєрі, за чудову роботу і чудову атмосферу. Настав час рухатися далі. Тьєррі, бажаю тобі успіхів та удачі", – написала Еліна у Twitter.

Нагадаємо, Еліна Світоліна не змогла вийти у чвертьфінал Відкритого чемпіонату США з тенісу – US Open.

В четвертому колі Світоліна поступилася в трьох сетах Анастасії Севастовій з Латвії – 6:3, 1:6, 6:0, і вибула з останнього у сезоні турніру Великого шолома.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Таким чином, перша ракетка України зуміла повторити минулорічне досягнення, діставшись до 1/8 фіналу US Open, і захистила свої очки.

Світоліна розповіла, скільки платить своїй команді

Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла, скільки витрачає на утримання своєї команди.

"Це дуже депресивне питання, тому що дуже багато грошей іде на команду. Є п'ять людей. Є тато, який рахує всі мої витрати, гроші. Я дуже рідко дивлюся на банківський рахунок. Але ми, напевно, ще не дійшли до того моменту, коли мені скажуть: "Ні, чартеру не буде, буде економ-клас". Але тато тримає мене в курсі всіх фінансових питань.

Це десь між 250 і 300 тисяч на рік. Це перельоти, готелі, витрати, зарплати… Вони живуть у чорній ікрі", – розповіла Світоліна.

Як повідомляв портал Знай.ua, друга ракетка України порвала всіх у США.