Донецький Шахтар у рамках 1-го туру групового раунду Ліги чемпіонів зіграє вдома з німецьким Гоффенгаймом.

Матч розпочнеться о 20:00 за київським часом, а зустріч можна подивитися на телеканалах "Україна" і "Футбол 2". На думку букмекерів, "гірники" вважаються фаворитами дуелі (1.94 - 3.75 - 3.90)

Поєдинок відбудеться у Харкові на ОСК "Металіст".

Бригада арбітрів на матч:

Головний суддя: Якоб Кехлет (Данія)

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Асистенти: Ларс Хуммельгор, Хейне Серенсен (обидва — Данія)

Четвертий арбітр: Крістіан Бріксен (Данія)

Додаткові помічники: Мікаель Тюкгор, Йенс Моє (обидва — Данія)

Делегат УЄФА: Віргар Відбро (Фарерські острови)

Суддівський спостерігач: Бертран Лайек (Франція)

Наставники команд перед грою:

Головний тренер Шахтаря Паулу Фонсека: "Ми спробували максимально вивчити суперника. Вони грають з особливою тактичною схемою. Якщо порівнювати з минулим сезоном, коли Гоффенгайм фінішував третім у чемпіонаті Німеччини, то їх склад практично не змінився. Не люблю персоналізувати, тому не буду акцентувати увагу на окремих футболістів. Команда сильна своїм колективом".

Головний тренер Гоффенгайма Юліан Нагельсманн: "Не скажу, як ми будемо грати. Побачите самі, буде це гра від оборони чи ні. Я можу зробити комплімент Шахтарю щодо його тактичної підготовки. Вони добре комбінують і в обороні, і в атаці. Ми продовжуємо працювати, і у нас дуже важлива гра".

Орієнтовні склади:

Шахтар Донецьк: П'ятов, Бутко, Хочолава, Ракицький, Ісмаїлі, Алан Патрік, Степаненко, Марлос, Тайсон, Болбат, Жуніор Мораєс.

Хоффенхайм Зінсхайм: Бауманн, Нордтвейт, Фогт, Пош, Кадержабек, Биттенкур, Гриллич, Зубер, Шульц, Крамарич, Солої

Напередодні зустрічі команди опреедились з комплектами форм. "Гірники" зіграють у своїй основній формі – оранжево-чорної, а голкіпер – в зеленому. Гоффенгайм одягне "виїзний" комплект: польові гравці – в білому, голкіпер – в синьому.

19 вересня 2018 року. 20:00. Харків. ОСК "Металіст" Ліга чемпіонів. Група F. 1-й тур Шахтар (Донецьк, Україна) - Гоффенгайм (Зінсхайм, Німеччина)

Де дивитися: "Україна", "Футбол 2"

Положення команд у клубному рейтингу УЄФА: Шахтар - 10 місце, Гоффенгайм - 102 місце

Успіх Барселони

18 вересня в рамках 1-го туру групового раунду Ліги чемпіонів на "Камп Ноу" каталонська Барселона грала з нідерландським ПСВ Ейндговен.

Перший тайм виграла Барса завдяки голу Ліонеля Мессі.

У другій половині зустрічі знаменитий аргентинець ще два рази розписався у воротах опонентів, оформивши хет-трик. Ще один гол до свого активу записав Усман Дембеле.

Як підсумок, перемога Барселони з рахунком 4:0!

Ліга чемпіонів. Група В

Барселона - ПСВ Ейндговен - 4:0 (1:0)

Голи: Мессі, 32, 77, 87, Дембеле, 75.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ліверпуль у видовищному матчі переміг ПСЖ.