У мережу злили відео, на якому капітан Спартака Денис Глушаков нібито розважається в лазні з повією. Судячи з усього, автором ролика є дружина спортсмена.

На опублікованому відео жінка намагається увірватися в баню, в якій відпочиває відомий футболіст, однак спортсмен не пускає її. Деякі користувачі мережі визнали, що Глушаков тут відображений в нетверезому стані.

"Ось він у лазні, і повія його. Перед грою капітан Спартака відпочиває з повією, а дружина приїжджає і застає його", - говорить Дар'я Глушакова, знімаючи все це на відео.

Також інтернетом шириться інформація, що капітан московського Спартака Денис Глушаков йде від своєї дружини Дар'ї Глушакової. Про це повідомила адвокат Марина Дубровська, до якої звернувся футболіст в ході шлюборозлучного процесу.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Згідно з інформацією джерел причиною розлучення є близькі стосунки Дар'ї з іншим чоловіком, які зав'язалися більше півроку тому. До недавнього часу Глушаков вважав за краще не виносити подробиці сімейного скандалу на публіку, але, за словами представників футболіста, останнім часом Дар'я повністю втратила адекватність.

"Пару місяців тому Денис прийняв рішення вже офіційно розійтися з Дар'єю, хотів зробити це мирно і цивілізовано, незважаючи на її зраду. Денис — хороший батько, який любить своїх дітей . Вони роз'їхалися, перестали жити разом. Але після цього почалися постійні провокації з боку Дар'ї. Ми готові домовлятися і з приводу майна та з приводу дітей. Але Дар'я на діалог не йде", — повідомляє адвокат. Дубровська.

"Насправді, до цього часу Денис з дружиною вже не жили разом півроку, і всі її претензії і крики на відео абсолютно не обґрунтовані, тим більше що в кімнаті в цей момент знаходилася його подруга дитинства, а не "повія", якої в істериці Дар'я називає дівчину. Зрозуміло, що вона зробила це спеціально, їй вигідно повернути ситуацію у свою користь. Їй не хочеться, щоб історія про те, як вона зраджувала чоловікові, отримала розголос при шлюборозлучному процесі", - зазначила адвокат.

Футболіст Денис Глушаков і Дар'я Шеромченко одружилися в 2009 році в Ростові-на-Дону, звідки обоє родом. У пари народилося дві дочки.

Інцидент з екс-півзахисником збірної Росії

Екс-півзахисник збірної Росії та бронзовий призер Євро-2008 Володимир Бистров став учасником вуличного розбирання, в результаті якого він отримав по обличчю.

В інтернеті з'явилося відео інциденту за участю Бистрова, який пропускає від охоронця удар.

Екс-футболіст Зеніту, Спартака, Анжі та Краснодара намагався потрапити в один з пітерських нічних клубів, але його туди не пустили, тому що він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Знаменитий футболіст, який провів минулий сезон у Тосно, на даний момент підшукує собі нову команду.

Як повідомляв портал Знай.ua, Галатасарай розтрощив чемпіона Росії в Стамбулі.