Головний тренер Тоттенгема Маурісіо Почеттіно після поразки від міланського Інтера агресивно відповів на запитання журналіста.

Наставник "шпор" досить-таки емоційно відповів на запитання кореспондента щодо відсутності у складі лондонської команди Тобі Алдервейрелда і Кірана Тріпп'єра.

"Як на мене, ми повинні обговорювати футбол. Тому що ви розумієте, що змушуєте мене говорити неприємні речі.

Навіщо проявляти неповагу до футболістів? Ви можете звинуватити мене і сказати: "Тренер, ви так безглуздо обираєте стартовий склад!" Але будь ласка, не проявляйте неповаги до гравців, тому що це моє рішення. У нас є 25 футболістів.

Ставлячи мені таке питання, ви маєте на увазі, що якщо я випущу на полі 11 кращих футболістів, то інші 13-14 – це мотлох і ла*но.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Коли я обираю стартовий склад на гру, ви повинні з повагою поставитися до мого рішення, тому що я тренер.

Ви занадто сильно демонструєте свою неповагу до гравців, які діють на позиціях відсутніх хлопців", – наводить слова Почеттіно Goal.com.

18 вересня в рамках 1-го туру групового раунду Ліги чемпіонів на "Джузеппе Меацца" міланський Інтер грав з лондонським Тотенгемом.

Перший тайм завершився нульовою нічиєю, а на початку другої половини зустрічі Крістіан Еріксен вивів Тоттенгем вперед.

Але коли справа йшла до фінального свистка Мауро Ікарді і Матіас Весіно своїми точними ударами принесли вольову перемогу Інтеру, який виграв матч з рахунком 2:1.

Ліга чемпіонів. Група В

Інтер - Тоттенгем Хотспур - 2:1 (0:0)

Голи: Ікарді, 86, Весіно, 90 - Еріксен, 53.

Як повідомляв портал Знай.ua, гол вундеркінда врятував Боруссію в грі з Брюгге.