Донецький Шахтар (U19) програв у стартовому матчі Юнацької Ліги УЄФА. "Гірники" поступилися в домашній зустрічі ровесникам з німецького Гоффенгайма.

Підопічні Андреса Карраско двічі пропустили від представника Німеччини. Українська команда забила лише один м'яч у ворота гостей завдяки точному удару Кулакова.

Шахтар U19 - Хоффенхайм U19 - 1:2 (0:1)

Голи: Кулаков, 74 - Альберіко, 45 (пенальті), Тублук, 61.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Шахтар: Трубін, Рудавський, Якуба, Муравський (Приходько, 70), Конопля, Чех, Мудрик, Крисків (Холод, 70), Судаков (Гуров, 58), Бондаренко, Кулаков.

Хоффенхайм: Кляйн, Вальквіст, Амаде, Ленгле, Гешвілль (Ницль, 46), Хайланд, Онана (Ландвер, 73), Горліх, Отто, Тублук, Альберіко.

Попередження: Крисків, 19, Холод, 79 - Онана, 23, Ленгле, 65, Кляйн, 74.

Україну в Юнацькій Лізі чемпіонів представить також команда (U 19) Динамо Київ. На першому етапі суперником киян стане Септемврі з Болгарії (перший поєдинок "біло-сині" зіграють 4 жовтня вдома, другий — 24 жовтня в гостях).

18 вересня відбулися матчі 1-го тура групового етапу Ліги чемпіонів.

Пропонуємо вашій увазі результати всіх ігор:

Група А

Брюгге - Боруссія Дортмунд - 0:1

Монако - Атлетіко Мадрид - 1:2

Група В

Барселона - ПСВ Ейндговен - 4:0

Інтер - Тоттенгем - 2:1

Група С

Црвена Звезда - Наполі - 0:0

Ліверпуль - Парі Сен-Жермен - 3:2

Група D

Галатасарай - Локомотив - 3:0

Шальке 04 - Порту - 1:1

Як повідомляв портал Знай.ua, Атлетіко розібрався з Монако в його королівстві.