22 вересня в Лондоні чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA Super, WBO, IBF і IBO Ентоні Джошуа (21-0-0, 20 KO) проведе бій проти обов'язкового претендента росіянина Олександра Повєткіна (34-1-0, 24 KO).

Поєдинок відбудеться 22 вересня на стадіоні "Уемблі".

Ентоні Джошуа та Олександр Повєткін
Ентоні Джошуа та Олександр Повєткін

Напередодні бою Джошуа поділився планом на майбутній поєдинок.

"Мені буде непросто з ним. Повєткін не з тих, хто буде йти вперед. Я думаю, що він буде вичікувати, щоб спіймати мене і провести свій правий або лівий хук. Тому мені потрібний хороший захист. Повєткін з тих бійців, які, якщо ви входите на його дистанцію, готовий контратакувати вас своїми ударами. Він відчуває себе впевнено, коли йде вперед. Тому мені потрібно позбавити його простору, змусити його відступати.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Все буде залежати від того, хто займе центр рингу. Якщо мені вдасться забрати центр рингу, це буде... Ні, легкої перемоги і бути не може на чемпіонському рівні в суперважкій вазі. Але це буде впевнена перемога", – сказав Джошуа у коментарі YouTube-каналу Sports Media Production.

У соцмережах Джошуа ділиться фрагментами своїх тренувань. Британець показав, як за допомогою нових технологій працює над реакцією і швидкістю рухів.

Нагадаємо, раніше Джошуа заявляв, що цей бій для нього - серйозний виклик.

"Не можу дочекатися повернення на ринг, з березня пройшло вже багато часу. Бій з Повєткіним - це серйозний виклик, до якого я буду ретельно готуватися. У нього серйозний послужний список, і тільки ідіот став би недооцінювати те, що він може показати в бою.

Я не припиняв тренувань, але наступні 10 тижнів будуть насичені фізичною та психологічною підготовкою. Я доведу себе до межі, щоб бути впевненим у тому, що підійду в найкращій формі до ще одного грандіозного вечора для британського боксу 22 вересня на стадіоні Уемблі", - сказав Джошуа.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.