Екс-абсолютний чемпіон світу з боксу американець Майк Тайсон обзавівся житлом у новому багатоквартирному житловому комплексі Gardens Residence в міжнародному діловому центрі (МДЦ) Tashkent City в столиці Узбекистану Ташкенті, повідомляє Trend.

Про це розповіли в компанії Dream City Development, яка займається реалізацією квартир в житловому комплексі, передає Spot.uz.

Раніше Dream City Development розмістила рекламу, де тих, "хто бажає стати сусідом Майка Тайсона", закликають купувати нові квартири. Однак в компанії запевнили, що це не рекламний хід, а "реальність". Купив спортсмен квартиру сам або отримав її в подарунок, не уточнюється.

"Всесвітньо відомий боксер дійсно є власником нерухомості, яка знаходиться на території 8 га багатоквартирному житловому комплексі. Завершити будівництво і ввести в експлуатацію проект планують у кінці 2019 - початку 2020 року", - розповіли інвестори.

Викладач Кличко

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Легендарного українського боксера, дворазового чемпіона світу в суперважкій вазі Володимира Кличка запросили викладати в Гарвардському університеті, одному з найпрестижніших навчальних закладів у світі.

Про це розповів мер Києва Віталій Кличко. За словами Віталія, в Гаварді зацікавилися курсом Володимира "Управління викликами".

"Володимир вже три чи чотири роки читає лекції в швейцарському університеті Санкт-Галлена. В цьому році йому надійшла пропозиція читати лекції в Гарварді. Це лекції з Challenge Management (управління викликами).

Гарвард зацікавився його лекціями і відгуками зі швейцарського університету і він погодився", - розповів Віталій Кличко.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Володимир Кличко знову повернувся в ринг.