Російська тенісистка Марія Шарапова прокоментувала рішення достроково завершити поточний сезон. Слова відомої спортсменки наводяться на офіційному сайті Жіночої тенісної асоціації (WTA).

"Я чекала на повернення в Тяньцзінь, щоб захистити титул. Але, на жаль, мені потрібен час на відновлення після травми. Я засмучена, що не зможу знову зіграти перед уболівальниками в Тяньцзіні. Сподіваюся, у мене з'явиться така можливість у майбутньому", - заявила 31-річна росіянка.

17 вересня стало відомо, що Шарапова не вийде на корт в Тяньцзіні. Повідомлялося, що тенісистка повернеться на корт на початку 2019-го.

Зазначимо, що в одному з інтерв'ю агент Марії Шарапової Макс Айзенбад натякнув, що росіянка може завершити професійну кар'єру після наступного сезону.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Світоліна розповіла, скільки платить своїй команді

Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла, скільки витрачає на утримання своєї команди.

"Це дуже депресивне питання, тому що дуже багато грошей іде на команду. Є п'ять людей. Є тато, який рахує всі мої витрати, гроші. Я дуже рідко дивлюся на банківський рахунок. Але ми, напевно, ще не дійшли до того моменту, коли мені скажуть: "Ні, чартеру не буде, буде економ-клас". Але тато тримає мене в курсі всіх фінансових питань.

Це десь між 250 і 300 тисяч на рік. Це перельоти, готелі, витрати, зарплати… Вони живуть у чорній ікрі", – розповіла Світоліна.

Як повідомляв портал Знай.ua, друга ракетка України порвала всіх у США.