Португальський форвард туринського Ювентуса Кріштіану Роналду отримав червону картку у грі групового раунду Ліги чемпіонів з Валенсією.

Німецький суддя Фелікс Брих видалив зіркового нападника на 29-й хвилині зустрічі, тому що порахував, що португалець вдарив по обличчю захисника валенсійців Джейсона Мурільйо.

Відзначимо, що це перший матч Роналду в Лізі чемпіонів у футболці Ювентуса.

Роналду, йдучи з поля, не стримав емоцій і заплакав.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Для Роналду це 11-е вилучення в кар'єрі і перше в Лізі чемпіонів.

На перерву команди пішли з мінімальною перевагою Ювентуса, який вийшов вперед завдяки голу Міралема П'янича з пенальті на 45-й хвилині.

Перші голи Роналду за Ювентус

У матчі 4-го туру італійської Серії А португальський форвард Ювентуса Кріштіану Роналду нарешті перервав свою серію без забитих м'ячів, яка тривала 320 хвилин.

У домашній грі проти Сассуоло зірковий португалець відкрив рахунок у матчі на 50-й хвилині після сумбуру у штрафному майданчику гостей. Роналду вміло підставив ногу і це принесло свої плоди.

А потім на 65-й хвилині Кріштіану забив вже у фірмовому стилі після пасу партнера по команді.

За Сассуоло гол престижу забив на 90-й хвилині сенегальський форвард Кума Бабакар.

У підсумку Ювентус переміг з рахунком 2:1, а Роналду став героєм матчу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Златан Ібрагімович відзначився мегакрасивим голом у матчі MLS.