Чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) розповів, що абсолютний чемпіон у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) є для нього стимулом.

"Я привітав його відразу, не чекаючи поясів і кубка. Для мене картина була очевидна, я бачив, що Саша виграв цей бій без проблем. Мені сподобалося, як він провів бій.

Я радий, як спортсмен, я розумію, що це означає і що за цим стоїть. Коли людина стає абсолютним чемпіоном світу - це топ. Я за нього щиро радий. Йому вдалося зробити те, що я хотів зробити всю свою професійну кар'єру. Для мене це ще один стимул. Якщо Саша зміг стати абсолютним чемпіоном світу, то я теж повинен ним стати", – розповів Ломаченко в інтерв'ю LOMA Official TV.

Василь Ломаченко проведе свій наступний бій 8 грудня проти володаря титулу WBO Хосе Педраси.

Як повідомляє The Ring, бій пройде в Madison Square Garden у Нью-Йорку.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, 20 вересня Василь Ломаченко проведе у Києві автограф-сесію.

Захід приурочено до відкриття в Києві нового магазину Under Armour. Зустріч з боксером відбудеться 20 вересня в ТРЦ Gulliver. Початок – 15:00.

На зустрічі Ломаченко поспілкується з шанувальниками, роздасть автографи, а також відбудеться спортивний аукціон.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

Нагадаємо, абсолютний чемпіон у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) і Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) увійшли в топ-10 рейтингу найкращих боксерів незалежно від вагової категорії, складеного авторитетним порталом BoxRec.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу.