Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола відбував дискваліфікацію за свою поведінку в грі минулорічного розіграшу Ліги чемпіонів проти Ліверпуля.

Каталонський спеціаліст спостерігав за грою "городян" в матчі Ліги чемпіонів з Ліоном з трибун. Гвардіола прийшов на "Етіхад Стедіум" зі своєю сім'єю і сидів з дружиною і дітьми в одній ложі.

Після фінального свистка молодша дочка тренера Валентина розплакалася, засмутившись через поразку Ман Сіті від Ліона з рахунком 1:2. Пепу довелося заспокоювати дитину.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До речі, засмученим у цей вечір виглядав і сам коуч, поруч з яким матч дивився його син.

Нічия Шахтаря і Гоффенгайма

19 вересня в Харкові на ОСК "Металіст" в рамках 1-го туру групового раунду Ліги чемпіонів донецький Шахтар грав з німецьким Гоффенгаймом.

Спочатку рахунок в матчі відкрив півзахисник гостей Флоріан Грілліч, але дефендер Шахтаря Ісмаїлі вирівняв становище. І все ж на перерву з перевагою в один м'яч пішли німці після голу головою у виконанні Ховарда Нортвейта.

Але при рівній грі в другій половині зустрічі Шахтарю все ж вдалося зрівняти рахунок. Гарматний удар вийшов у бразильського новачка донеччан Майкона.

Гра завершилася з рахунком 2:2.

Ліга чемпіонів. Група F

Шахтар - Хоффенхайм - 2:2 (1: 2)

Голи: Ісмаїлі, 27, Майон, 81 - Грілліч, 6, Нортвейт, 38.

Додамо, що Шахтар, Гоффенгайм, Манчестер Сіті і Ліон грають в одній групі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Реал розгромив Рому в Мадриді.