У матчі 1-го туру групового раунду Ліги Європи Арсенал на "Емірейтс Стедіум" в Лондоні приймав Ворсклу.

У першому таймі лондонці забили один м'яч після прекрасної комбінації, яку завершив П'єр-Емерік Обамеянг.

У другій половині зустрічі "каноніри" продовжили забивати у ворота ворсклян. Спочатку відзначився точним ударом Денні Уелбек, а потім Обамеянг оформив дубль. Також забив свій м'яч і знаменитий Месут Озіл.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Але Ворсклі все ж вдалося відзначитися голом престижу. На 77-й хвилині по воротах лондонців точно пробив Володимир Чеснаков, а на 94-й хвилині В'ячеслав Шарпар забив другий м'яч полтавчан у цій грі.

Матч завершився впевненою перемогою Арсенала з рахунком 4:2.

Ліга Європи. Група Е

Арсенал (Лондон, Англія) - Ворскла (Полтава, Україна) - 4:2 (1:0)

Голи: Обамеянг, 32, 56, Уелбек, 48, Озіл, 74 - Чеснаков, 77, Шарпар, 90+4.

Нічия Шахтаря і Гоффенгайма

19 вересня в Харкові на ОСК "Металіст" в рамках 1-го туру групового раунду Ліги чемпіонів донецький Шахтар грав з німецьким Гоффенгаймом.

Спочатку рахунок в матчі відкрив півзахисник гостей Флоріан Грілліч, але дефендер Шахтаря Ісмаїлі вирівняв становище. І все ж на перерву з перевагою в один м'яч пішли німці після голу головою у виконанні Ховарда Нортвейта.

Але при рівній грі в другій половині зустрічі Шахтарю все ж вдалося зрівняти рахунок. Гарматний удар вийшов у бразильського новачка донеччан Майкона.

Гра завершилася з рахунком 2:2.

Ліга чемпіонів. Група F

Шахтар - Хоффенхайм - 2:2 (1: 2)

Голи: Ісмаїлі, 27, Майон, 81 - Грілліч, 6, Нортвейт, 38.

Як повідомляв портал Знай.ua, Реал розгромив Рому в Мадриді.