У матчі 1-го туру групового раунду Ліги Європи Мілан грав на виїзді з дебютантом групового раунду єврокубків Дюделанжем з Люксембургу.

І команда, яка представляє країну з Бенілюксу, дала бій італійцям. "Россонері" змогли забити лише на 59-й хвилині. Точний удар вийшов у аргентинця Гонсало Ігуаїна.

Матч завершився з улюбленим для італійських команд рахунком 0:1.

Ліга Європи. Група F

Дюделанж (Дюделанж, Люксембург) - Мілан (Мілан, Італія) - 0: 1 (0: 0)

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Гол: Ігуаїн, 59.

Нічия Шахтаря і Гоффенгайма

19 вересня в Харкові на ОСК "Металіст" в рамках 1-го туру групового раунду Ліги чемпіонів донецький Шахтар грав з німецьким Гоффенгаймом.

Спочатку рахунок в матчі відкрив півзахисник гостей Флоріан Грілліч, але дефендер Шахтаря Ісмаїлі вирівняв становище. І все ж на перерву з перевагою в один м'яч пішли німці після голу головою у виконанні Ховарда Нортвейта.

Але при рівній грі в другій половині зустрічі Шахтарю все ж вдалося зрівняти рахунок. Гарматний удар вийшов у бразильського новачка донеччан Майкона.

Гра завершилася з рахунком 2:2.

Ліга чемпіонів. Група F

Шахтар - Хоффенхайм - 2:2 (1: 2)

Голи: Ісмаїлі, 27, Майон, 81 - Грілліч, 6, Нортвейт, 38.

Як повідомляв портал Знай.ua, Реал розгромив Рому в Мадриді.