Аргентинський форвард каталонської Барселони Ліонель Мессі був визнаний кращим гравцем 1-го туру групового раунду Ліги чемпіонів.

Зоряний латиноамериканець оформив хет-трик у домашньому матчі проти нідерландського ПСВ (4:0).

У голосуванні Лео випередив футболістів, які виступають на позиції півзахисника, а саме Набіля Фекира з Ліона, Поля Погба з Манчестр Юнайтед і Джеймса Мілнера з Ліверпуля.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Суперматч Ліверпуль - ПСЖ

18 вересня в рамках 1-го туру групового раунду Ліги чемпіонів на стадіоні "Енфілд" англійський Ліверпуль грав із французьким Парі Сен-Жермен.

Перший тайм завершився перемогою Ліверпуля з рахунком 2:1. На голи Даніеля Старріджа і Джеймса Мілнера ПСЖ відповів точним ударом Томаса Меньє.

У другій половині зустрічі французи змогли відігратися завдяки голу Кіліана Мбаппе.

Але Ліверпуль не був згоден з нічийним результатом і все одно вирвав перемогу. Вирішальний гол після чудо-фінтів та прекрасного удару забив Роберто Фірміно! 3:2 - перемога Ліверпуля на "Енфілді".

Група С

Ліверпуль - ПСЖ - 3:2 (2:1)

Голи: Старрідж, 30, Мілнер, 36 (з пенальті), Фірміно, 90+1 - Меньє, 40, Мбаппе, 83.

Як повідомляв портал Знай.ua, гол вундеркінда врятував Боруссію в грі з Брюгге.