22 вересня в Лондоні чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA Super, WBO, IBF і IBO Ентоні Джошуа (21-0-0, 20 KO) проведе бій проти обов'язкового претендента росіянина Олександра Повєткіна (34-1-0, 24 KO).

Поєдинок відбудеться 22 вересня на стадіоні "Уемблі".

Напередодні бою боксери пройшли офіційну процедуру зважування, після чого провели фінальну битву поглядів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Джошуа поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку.

"Я повністю сконцентрувався на майбутній події. В моїх планах провести дуже агресивний бій, який покаже всім мій стиль. Збираюся просто вийти в ринг і вирубити Повєткіна. Точно так само, як намагаюся зробити в боях з будь-яким іншим суперником.

Може, я нав'яжу йому пекельну рубку, а може, ми будемо боксувати красиво. Я – універсальний боєць, і можу прийняти будь-який хід подій, який спробує нав'язати суперник, але моє завдання – вирубити Повєткіна", – передає слова Джошуа SkySports.

Ентоні Джошуа
Ентоні Джошуа

У соцмережах Джошуа ділиться фрагментами своїх тренувань. Британець показав, як за допомогою нових технологій працює над реакцією і швидкістю рухів.

Нагадаємо, раніше Джошуа заявляв, що цей бій для нього - серйозний виклик.

"Не можу дочекатися повернення на ринг, з березня пройшло вже багато часу. Бій з Повєткіним - це серйозний виклик, до якого я буду ретельно готуватися. У нього серйозний послужний список, і тільки ідіот став би недооцінювати те, що він може показати в бою.

Я не припиняв тренувань, але наступні 10 тижнів будуть насичені фізичною та психологічною підготовкою. Я доведу себе до межі, щоб бути впевненим у тому, що підійду в найкращій формі до ще одного грандіозного вечора для британського боксу 22 вересня на стадіоні Уемблі", - сказав Джошуа.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа показав, як готується до бою з Повєткіним.