Під час матчу Валенсія – Ювентус 33-річний португалець пережив один з найгірших вечорів у своєму житті.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що саме у матчі проти Валенсії зірковий португалець отримав доволі скандальну червону картку після сутички з гравцем "кажанів" Мурільйо.

Сам Роналду вважає подібне видалення справжньою спецоперацією чиновників з УЄФА, які нібито приклали свою руку до цього інциденту.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Португалець передбачає, що саме таким чином йому намагаються помститись за відмову приїжджати у Монако на церемонію нагородження гравця року УЄФА.

Відомо, що Роналду публічно проігнорував захід, заздалегідь дізнавшись про перемогу Модріча, а згодом через своїх близьких чітко дав зрозуміти, що рішення було несправедливим.

Крім цього, 5-разовий володар "Золотого м'яча" вважає, що УЄФА змінив своє ставлення до нього після переходу з Реала у Ювентус. Так, в оточенні португальця відзначають, що він себе почуває менш захищеним після переходу з мадридського Реалу до Ювентусу, адже у стані "сливочних" його жодного разу не вилучили після подібних епізодів. Попри те, що іспанські ЗМІ нарахували аж 20 таких епізодів.

Також у найближчому оточенні Роналду почали обговорювати можливе переслідування Роналду, яке може продовжитись 24 вересня, коли у Лондоні відбудеться церемонія нагородження найкращого гравця року ФІФА. Якщо португалець не переможе, то, мабуть точно звинуватить футбольних чиновників в упередженості.

Більше того варто відзначити, що у матчі 1 туру групового раунду Ліги чемпіонів Валенсія – Ювентус (0:2) португальський нападник туринців Кріштіану Роналду отримав спірне вилучення за сутичку з Джейсоном Мурільйо.

Контрольно-дисциплінарна та етична інстанція УЄФА розгляне справу 27 вересня. На засіданні УЄФА буде вирішено, яке покарання отримає футболіст.

Роналду точно пропустить матч 2-го туру проти Янг Бойз, але дискваліфікацію можуть і збільшити. Цікаво, що в 3-му і 4-му турах Ювентус буде грати проти колишнього клубу Роналду Манчестер Юнайтед.

Сльози Роналду після видалення в матчі з Валенсією

Нагадаємо, Роналду вперше вилучили в матчі Ліги чемпіонів.

Як повідомляв "Знай.ua", Кріштіану Роналду став обличчям першої у світі копії гри Fifa 19.

Також "Знай.ua" писав, що Україна стала найкращою в рейтингу ФІФА.