Капітан "Барселони" Ліонель Мессі кардинально змінив імідж. Футболіст збрив бороду, яку носив з 2016 року.

Ліонель Мессі
Ліонель Мессі

В одному з інтерв'ю Мессі розповів, що партнери по команді вважають його бороду талісманом, і не дозволять її збрити.

Без бороди Мессі прийшов на одне з тренувань "Барселони".

Ліонель Мессі
Ліонель Мессі

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Нагадаємо, раніше Ліонель Мессі заявив, що поки не думає про завершення кар'єри.

"Я з 13 років в Барселоні. У мене тут є все необхідне. Тут народилися мої діти, я живу в одному з найкращих міст світу і граю в топ-команді.

Легко можу уявити, що буду грати і до 40 років. Я ще не думав, чим займуся, коли завершу кар'єру. Поки не знаю. Я живу сьогоднішнім днем і думаю про те, де я зараз і скільки ще зможу грати, більше ні про що.

Вирішу, чим займатися надалі, коли настане цей момент, а поки у мене контракт. Після його закінчення ми з клубом обговоримо і вирішимо, що робити.

Але я планую залишитися в Барселоні, мої діти навчаються в місцевій школі, у них є друзі. Про це ми думаємо більше, ніж про що-небудь ще", - передає слова Мессі видання Marca.

Мессі встановив новий історичний рекорд

Лідер іспанської Барселони Ліонель Мессі завдяки чудовій грі в поєдинку з Уеской (8:2) продовжив оновлення рекордів в місцевій Ла Лізі.

Двічі асистував партнерам у матчі третього туру чемпіонату Іспанії з футболу з "Уеской", нападник "Барселони" Ліонель Мессі досяг позначки в 150 результативних передач у рамках турніру.

Про це повідомляє офіційна сторінка Opta Sports в соціальній мережі Twitter.

Наголошується, що аргентинський форвард став першим гравцем чемпіонату Іспанії у ХХІ столітті, якому підкорилося це досягнення.

Таким чином, Уеска стала 37-ю командою, якій нападник забивав у чемпіонаті Іспанії. Це дозволило Ліонелю оновити власний рекорд.

Як повідомляв портал Знай.ua, київське "Динамо" підписало двукратного чемпіона Данії.