Нападник Шахтаря Густаво Бланко Лещук, який на правах оренди виступає за іспанську Малагу, розповів про пропозицію грати за національну збірну України.

Про це повідомляють ЗМІ.

Він відразу ж зазначив, що його сім'я родом з України, адже ще його дідусь свого часу переїхав до Аргентини, де оселився та створив сім'ю.

"Моя сім'я по материнській лінії походить з України. Вона приїжджала туди, коли я виступав за Шахтар та Карпати. На жаль, нам не вдалося знайти своїх родичів", - зазначив футболіст.

Футболіст зазначив, що йому вже запропонували виступати за збірну України, проте він ще не прийняв остаточного рішення.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Мені запропонували грати за збірну України. Поки що ми на такому етапі. Така можливість справді є. У мене поки немає українського паспорта. Але я можу його отримати", – цитує Бланко Лещука AS.

Наразі вже відомо, що Бланко Лещук має українське коріння. Його прадід Филимон, народився в Україні, але в 1939 році емігрував до Аргентини.

Варто відзначити, що зовсім нещодавно бразильські півзахисник донецького "Шахтаря" Марлос прийняв українське громадянство та був викликаний до табору "головної команди".

Натуралізований бразилець Марлос пройшов традиційний обряд новачка у збірній Україні, виконавши світовий поп-хіт. Марлос заспівав пісню пуерто-риканського музиканта Луїса Фонті "Despacito", повідомляють ЗМІ.

Разом з тим варто відзначити, що раніше збірна України з футболу презентувала нову форму. Крім традиційних жовтого та синього кольорів з'явився варіант в білому кольорі. Над прізвищами футболістів тепер буде розміщено напис "Слава Україні".

Європейський футбольний Союз (УЄФА) не побачив ніяких порушення з боку збірної, через написи "Слава Україні!".

"Даний комплект форми був прийнятий відповідно до правил УЄФА з екіпіровки команд за 2018 рік і згідно з третім розділом "ідентифікація команди", - заявили в організації російському виданню Russia Today.

Крім того варто відзначити, що раніше 30-річний воротар київського Динамо Денис Бойко в інтерв'ю розповів про присутність у його житті алкоголю і клубів на початку кар'єри футболіста.

"Молоді роки, алкоголь, клуби. У тебе був цей класний період?", - запитав журналіст Бойка

"Був. І, думаю, у 97% футболістів він був", — сказав Денис в інтерв'ю FootballHUB.

Мені подобається ця країна: бразилець Марлос про любов до борщу та перспективи натуралізації

Нагадаємо, українець потрапив у топ-3 найкращих воротарів світу.

Як повідомляв "Знай.ua", від нової форми збірної України Путіна кинуло в холодний піт.

Також "Знай.ua" писав, що капітана "Динамо" визнано кращим гравцем чемпіонату УПЛ.