Арсенал-Київ у матчі 9-го туру Прем'єр-ліги України програв донецькому Олімпіку " з рахунком 1:3.

Після матчу італійський наставник киян Фабріціо Раванелли довго не виходив з роздягальні, куди завітали представники керівництва Арсеналу.

За підсумками бесіди легендарний Фабріціо Раванелли вийшов до журналістів і оголосив про своє рішення припинити роботу зі столичним клубом. За словами Раванелли, відставка - це його особиста ініціатива.

"Мій контракт не виконано. Замість того, щоб цінувати мене, професіоналізм нашої тренерської команди, були постійні атаки з боку президента клубу Пирича. Він не знає про труднощі, які присутні в команді. Гравці скаржаться про невиплату зарплат", – сказав знаменитий італієць.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Фабріціо Раванелли прийшов у Арсенал-Київ влітку 2018-го, змінивши на посту головного тренера Сергія Литовченка. Під керівництвом італійця київська команда в стартових восьми турах набрала всього 4 очки і замикає турнірну таблицю Прем'єр-ліги України.

До київського періоду єдиним місцем роботи в якості головного тренера для Раванелли був французький Аяччо.

Матч Динамо - Астана

У матчі 1-го туру групового раунду Ліги Європи Динамо Київ грало вдома з казахстанської Астаною.

На гол Віктора Циганкова на 11-й хвилині гості з Казахстану відповіли точним ударом у виконанні боснійця Марина Аничича на 21-й хвилині. Але динамівці зібрали волю в кулак і завдяки голу у роздягальню від Дениса Гармаша вийшли вперед перед самою перервою.

У другій половині зустрічі кияни контролювали хід подій на полі, але забити більше не вийшло. А Астана скористалася своїм шансом. На 95-й хвилині Роман Муртазаєв ударом головою вирівняв становище в матчі.

Гра завершилася внічию 2:2.

Ліга Європи. Група К

Динамо (Київ, Україна) - Астана (Астана, Казахстан) - 2:2 (2:1)

Голи: Циганков, 11, Гармаш, 45+2 - Аничич, 21, Муртазаєв, 90+5.

Цікаво, що донецький Шахтар у матчі Ліги чемпіонів проти Гоффенгайма також зіграв внічию 2:2.

Прорив збірної України

Збірна України з футболу піднялася відразу на шість позицій в оновленому рейтингу Міжнародної федерації футболу (ФІФА), продемонструвавши найбільший прогрес у світі за вересень.

Нагадаємо, що у вересні збірна України здобула перемоги над Чехією і Словаччиною в Лізі націй, що дозволило піднятися на шість позицій і зайняти 29 місце рейтингу (1483 бали).

Українська команда обігнала Ісландію, Іран, Венесуелу, Парагвай та Ірландію. Цей прогрес є максимальним серед всіх збірних, представлених у рейтингу.

Перше місце в рейтингу займають Белгия і Франція (у них рівна кількість очок - 1729).

Як повідомляв портал Знай.ua, Реал розгромив Рому в Мадриді.