У 9-му турі Чемпіоншіпа Англії Астон Вілла в Бірмінгемі на "Вілла Парк" грала з Шеффілдом Уенсдей.

Матч завершився перемогою гостей з рахунком 1:2. Але поразку господарів, змусив забути диво-гол у виконанні 23-річного шотландського півзахисника Джона Макгінна на 53-й хвилині.

Після того, як м'яч головою два гравці Шеффілда вибили за межі штрафного майданчика, круглий прилетів на ногу шотландцеві.

Макгінн приклався по м'ячу та увігнав його у дев'ятку. Ядро влетіло в ціль по фантастичній траєкторії. Помилуйтеся, як це було:

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Такі голи свого часу вдавалося забивати легендарному бразильському захиснику Роберто Карлосу:

МЕГАГОЛ ЖЕРВІНЬЙО

Івуарійський форвард італійської Парми Жервіньйо став автором дивовижного голу у ворота Кальярі в поєдинку 5-го туру Серії А.

31-річний знаменитий нападник прийняв м'яч на половині поля пармезанців і зумів добігти з круглим до воріт опонента, обводячи одного за одним футболістів сардинійської команди.

Вирішальний удар Жервіньйо був направлений у ближній кут. М'яч після такого сольного проходу просто не мав права не опинитися в сітці і, як підсумок, він від штанги все ж таки влетів у ворота.

Зазначимо, що подібні голи забивали одиниці. Особливо любителям футболу запам'яталися голи-красені у виконанні аргентинських зірок Дієго Марадони і Ліонеля Мессі.

Додамо, що в матчі Парма-Кальярі всі 90 хвилин матчу відіграв екс-капітан донецького Шахтаря хорват Даріо Срна.

Як повідомляв портал Знай.ua, Златан Ібрагімович відзначився мегакрасивим голом у матчі MLS.