Один з міст України може прийняти матч за Суперкубок УЄФА у 2021 році. Про це заявив президент Федерації футболу України Андрій Павелко.

Україна вже готує заявку в УЄФА, щоб отримати право на проведення матчу.

"Зараз готуємо заявку в УЄФА на проведення Суперкубка УЄФА. Час у нас є. Наступна заявка буде на 2021 рік. Рішення про проведення такого матчу буде прийматися на виконкомі, коли і в якому вигляді ми її подаємо", - заявив Павелко в ефірі телеканалу "Футбол 1".

Напевно матч такого рівня прийматиме НСК "Олімпійський", де навесні 2018-го року проходив фінал Ліги чемпіонів Реал Мадрид - Ліверпуль (3:1).

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В 2019-му році матч за Суперкубок прийме Стамбул, а в 2020-му - Порту.

Прорив збірної України

Збірна України з футболу піднялася відразу на шість позицій в оновленому рейтингу Міжнародної федерації футболу (ФІФА), продемонструвавши найбільший прогрес у світі за вересень.

Нагадаємо, що у вересні збірна України здобула перемоги над Чехією і Словаччиною в Лізі націй, що дозволило піднятися на шість позицій і зайняти 29 місце рейтингу (1483 бали).

Українська команда обігнала Ісландію, Іран, Венесуелу, Парагвай та Ірландію. Цей прогрес є максимальним серед всіх збірних, представлених у рейтингу.

Перше місце в рейтингу займають Белгия і Франція (у них рівна кількість очок - 1729).

Як повідомляв портал Знай.ua, донецький Шахтар у матчі Ліги чемпіонів проти Гоффенгайма зіграв внічию 2:2.