Чемпіон світу в суперважкій вазі британець Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) після перемоги в бою проти росіянина Олександра Повєткіна (34-2, 24 КО) зустрівся очима з українським боксером Олександром Усиком.

Перебуваючи в очікуванні офіційного оголошення переможця на стадіоні "Вемблі" Джошуа знайшов на трибунах уродженця Криму Усика. Так у боксерів відбулася своєрідна битва поглядів.

Битва поглядів між Усиком і Беллью

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (15-0, 11 КО) і почесний чемпіон WBC Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО) вперше зустрілися в рингу. Сталося це в Лондоні на стадіоні "Вемблі" перед боєм між британцем Ентоні Джошуа та росіянином Олександром Повєткіним.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Бій Усик - Беллью буде проходити у Манчестері 10 листопада. На кону стоятимуть чемпіонські пояси WBC, IBF, WBO і The Ring, якими володіє українець.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа після бою зайшов до роздягальні Повєткіна і всі отетеріли.